INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Cristiano Ronaldo, tot mai aproape de Borussia Dortmund! Eșecul uluitor i-ar fi convins pe nemți

Acest 2-3 cu Werder, după 2-0 în minutul 89, e o premieră negativă în istoria Borussiei Dortmund. Foto: Guliver/GettyImages
Acest 2-3 cu Werder, după 2-0 în minutul 89, e o premieră negativă în istoria Borussiei Dortmund. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 21 august 2022 10:25 / Actualizat duminica, 21 august 2022 10:27

Acest 2-3 cu Werder, după 2-0 în minutul 89, e o premieră negativă în istoria Borussiei Dortmund. Dar e posibil ca dușul rece să-i convingă pe responsabilii clubului să riște și să-l aducă pe Cristiano Ronaldo de la Manchester United.

Din informațiile tabloidului Bild, Cristiano Ronaldo ar vrea „neapărat” la Borussia Dortmund. Le-a fost propus galben-negrilor de către impresarul său, Jorge Mendes, însă responsabilii clubului n-au luat deocamdată vreo decizie. 

Cristiano Ronaldo, prima reacție despre plecarea de la United: „O să aflați în curând. Din 100 de știri, doar 5 au fost corecte”
PREMIER LEAGUE
Cristiano Ronaldo, prima reacție despre plecarea de la United: „O să aflați în curând. Din 100 de știri, doar 5 au fost corecte”

Nevoia unui veritabil om de gol, după plecarea norvegianului Erling Haaland la Manchester City, este mare, însă și salariul lui CR7 la Man. United: aproape 30 de milioane de euro pe sezon! Imens pentru un club de clasă medie, ca Borussia. Și mai e și suma de transfer, de cel puțin 10 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo, tot mai aproape de transferul la Borussia Dortmund

Însă tocmai eșecul în fața lui Werder (2-3), de sâmbătă, s-ar putea să-l determine pe directorul executiv Joachim Watzke să riște - scrie același Bild. S-a terminat 2-3, deși Dortmund avea 2-0 pe tabelă în minutul 89. 

O premieră negativă în istoria clubului și o răsturnare de scor cum nu s-a mai întâmplat în Top 5 campionate ale Europei de 13 ani! Borussia a jucat modest, înscriind din șuturi de la distanță, însă n-a mai avut norocul din precedentele două etape, când a câștigat, deși evoluțiile sale au fost la fel de palide.

Ziua a curs oricum prost pentru galben-negri. Dimineața a fost haos în zona gării, cu trenuri suspendate din cauza condițiilor meteo potrivnice, ceea ce le-a îngreunat suporterilor deplasarea. Apoi a devenit clar că ofensivii Malen, probleme musculare, și Adeyemi, leziune la gleznă, nu vor putea juca. Iar în cursul meciului, antrenorul Edin Terzici i-a pierdut pe Dahoud și pe Hummels, accidentați.

6 minutea fost intervalul de timp în care oaspeții de la Werder au revenit de la 0-2 și au câștigat cu 3-2 la Dortmund. Din minutul 89 până-n 90+5. Toate golurile au fost marcate de jucători veniți de pe bancă!

Citește mai multe știri despre fotbal internațional:

Nu se opresc la Casemiro » Peste 200 de milioane de euro pentru încă 3 supertransferuri la Manchester United!

Barcelona scapă de jucătorul plătit cu 12,5 milioane de euro pe an!

Playtech: Ana este cea mai frumoasă fotbalistă din lume, dar refuză propunerea la care alte femei ar spune „da” pe loc GALERIE FOTO


Comentarii (3)
therealreddog33
therealreddog33  •  21 August 2022, 16:15

Nu va ajunge la Dortmund, stați linistiti. Nici un jucător de la Borussia nu are peste 15 mil. salariu. In plus tocmai ce au anuntat pierderi financiare pentru al 3 Lea an consecutiv. Si-ar pune în cap vestiarul, nici financiar nu ar fi o mare reușită. Deși pt Bundesliga ar fi bine dacă ar veni.

Mao13
Mao13  •  21 August 2022, 12:27

Și ce să facă la Man utd cu așa apărare ? La ce suporteri și câți copii au Borussia redevine regele , macar să ajungă la ei ????????????????

enigmaticul
enigmaticul  •  21 August 2022, 11:53

Mda......... Sigur îi va salva Cristinel, la cei aproape 40 ani!! Cred că este doar o....glumă! De altfel, Cristinel i-a ”salvat” și pe cei de la United, motiv pentru care nu au prins un loc de UCL.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează