INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Nu se opresc la Casemiro » Peste 200 de milioane de euro pentru încă 3 supertransferuri la Manchester United!

Manchester United a început sezonul catastrofal // foto: Guliver/gettyimages
Manchester United a început sezonul catastrofal // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2022 17:33 / Actualizat sambata, 20 august 2022 18:09

Manchester United l-a transferat pe Casemiro de la Real Madrid pentru 70,6 milioane de euro, dar nu se oprește aici. Presați de fani, proprietarii clubului au dat undă verde pentru încă 3 supertransferuri: Frenkie de Jong, Cody Gakpo, Antony dos Santos.

Manchester United a efectuat 4 transferuri în această vară (Christian Eriksen, Tyrell Malacia, Lisandro Martinez și Casemiro), dar fanii nu sunt mulțumiți și cer ca principalii acționari, familia Glazer, să renunțe la United.

În replică, acționarii au dat drumul robinetului cu bani, iar antrenorul Erik ten Hag are undă verde pentru alte 3 transferuri, care să o readucă pe United în lupta pentru trofee.

Cât trebuie să scoată din cont Mihai Rotaru pentru a-l transfera pe căpitanul lui Sepsi » Covăsnenii au ofertă și pentru alt titular!
SEPSI OSK
Cât trebuie să scoată din cont Mihai Rotaru pentru a-l transfera pe căpitanul lui Sepsi » Covăsnenii au ofertă și pentru alt titular!

Peste 200 de milioane de euro pentru încă 3 supertransferuri la Manchester United

Potrivit Mirror, United va forța transferurile lui Frenkie de Jong (mijlocaș central la FC Barcelona), Antony (extremă dreapta la Ajax) și Cody Gakpo (extremă stânga la PSV).

United are deja un acord cu Barcelona pentru transferul lui Frenkie, care ar costa-o aproape 85 de milioane de euro, dar olandezul nu a acceptat până acum să plece de la echipa catalană.

Ajax vrea aproape de 100 de milioane de euro pentru Antony

Gakpo, jucător cu 21 de goluri și 15 pase decisive sezonul trecut, ar costa-o pe Manchester United în jur de 41 de milioane de euro, iar Antony a fost deja ofertat de clubul englez, însă Ajax a refuzat propunerea de 85 de milioane de euro.

Este de așteptat ca „lăncierii” să-l lase pe talentatul brazilian să plece în cazul în care United ar oferi mai mulți bani.

Dacă Manchester United ar reuși cele 3 transferuri, atunci ar trece de 350 de milioane de euro cheltuite în această vară! Momentan, nota de plată este de 143 de milioane.

0 puncteare Manchester United după primele două meciuri oficiale din acest sezon, 1-2 cu Brighton, 0-4 cu Brentford

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Edinson Cavani și-a găsit echipă! „El Matador” va bifa astfel 4 din cele 5 campionate de top ale Europei

Chelsea vrea să îi ia golgeterul Barcelonei » Ofertă oficială din partea englezilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
prima_la_stanga
prima_la_stanga  •  20 August 2022, 18:38

Bateți câmpii grav. Bine, sursa voastră este The Mirror, tabloid de ultima speță (sună cunoscută descrierea?). Dintre cei 3 menționați, vine ori Antony (sper să nu, că ar costa de vreo 2 ori mai mult decât face), ori Gakpo (nici el nu mă încântă, dar măcar ar fi mai ieftin). Poate vor mai veni și un portar relativ ieftin (Sommer ar fi fost ok, dar nu cred că vine până la urmă) + un fundaș dreapta mai de doamne ajută. Astea cu 300-500-700 de milioane sunt povești. Cât timp clubul este deținut de cancerul Glazer, nici nu se pune problema de așa ceva.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează