INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Clauza secretă din contractul lui Cristiano Ronaldo » La ce echipă poate pleca împrumut pentru a juca în Champions League!

Cristiano Ronaldo a cucerit de cinci ori Liga Campionilor: o dată cu Manchester United și de patru ori în tricoul Realului / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Cristiano Ronaldo a cucerit de cinci ori Liga Campionilor: o dată cu Manchester United și de patru ori în tricoul Realului / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2023 21:59 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2023 21:59

Cristiano Ronaldo s-a transferat în Arabia Saudită, la Al-Nassr, însă există în continuare șanse ca portughezul să mai bifeze apariții în Champions League, competiția pe care a câștigat-o de cinci ori. O clauză secretă din contract i-ar putea permite revenirea în Europa.

Jurnaliștii de la Marca susțin că în contractul încheiat între Cristiano Ronaldo și Al-Nassr ar exista o clauză ținută ascunsă de ochii publicului. O înțelegere care stipulează că, în cazul în care Newcastle va termina în Anglia pe un loc de Champions League, Ronaldo ar urma să fie împrumutat de Al-Nassr „coțofenelor”.

Cristiano Ronaldo, împrumutat la Newcastle?!

Newcastle e administrată din umbră de Mohammed bin Salman (37 de ani), prințul moștenitor al Arabiei Saudite, cel care ar avea relații excelente cu cei de la Al-Nassr, conjunctură ce ar favoriza o înțelegere între cele două cluburi. 

Newcastle se află în prezent pe locul 3 în Premier League, transformându-se în doar câteva luni dintr-o echipă de pluton, fără repere, într-una dintre candidatele la un loc de cupe europene în Anglia. Echipa e antrenată de Eddie Howe, un tehnician din noua generație a antrenorilor din Albion.

Cine e Mohammed bin Salman?

Mohammed bin Salman este acuzat de crime împotriva umanității, precum și de încălcarea drepturilor omului în țara pe care o conduce.

Organizația non - guvernamentală „Reporteri fără frontiere” a depus o plângere împotriva lui bin Salman, precum și împotriva altor oficiali de rang înalt din Arabia Saudită, la tribunalul federal din Karlsruhe, Germania, pentru reținerea a 34 de jurnaliști arabi, precum și pentru asasinarea lui Jamal Khashoggi, un scriitor saudit exilat în Virginia, Statele Unite, ucis în octombrie 2018 în clădirea Consulatului Arabiei Saudite de la Istanbul.

Visul ascuns al lui Cristiano Ronaldo » Ar fi vrut să se întoarcă să joace la Madrid!
TRANSFER
Visul ascuns al lui Cristiano Ronaldo » Ar fi vrut să se întoarcă să joace la Madrid!

Când va fi prezentat Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Marți, Cristiano Ronaldo va fi supus examinărilor medicale, iar în cursul serii va fi prezentat oficial. Evenimentul grandios, la care urmează să asiste peste 30.000 de suporteri, va avea loc pe stadionul echipei, „Mrsool Park”, notează cei de la Marca.

„Băieți, ne vedem în curând”, a transmis Ronaldo din avionul său privat.

În ceea ce privește data debutului, situația e încă neclară. Ronaldo urmează să poarte o discuție cu antrenorul Rudi Garcia, care așteaptă să afle parametrii fizici la care portughezul se află în acest moment.

Dacă răspunsul lui CR7 va fi pozitiv, acesta ar putea debuta pe 5 ianuarie, în duelul cu Al Ta'ee Ha'il de pe teren propriu.

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo:

Când va fi prezentat Cristiano Ronaldo la Al-Nassr » Se anunță un eveniment gigantic în Arabia Saudită + când ar putea debuta

Visul ascuns al lui Cristiano Ronaldo » Ar fi vrut să se întoarcă să joace la Madrid!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
therealreddog33
therealreddog33  •  03 Ianuarie 2023, 09:24
Postat de gicab pe 02 Ianuarie 2023, 21:44

“ Cine e Mohammed bin Salman? Mohammed bin Salman este acuzat de crime împotriva umanității, precum și de încălcarea drepturilor omului în țara pe care o conduce.” Dacă cineva înțelege cine este acest Salman îl rog sa îmi traducă și mie

Un acuzat :p

fibra
fibra  •  03 Ianuarie 2023, 08:08

"Ar exista o clauza tinuta ascunsa". Asa si daca e ascunsa cum ar fi aflat jurnalistii de la Marca? Probabil precum cei de la GSP au si ei"serviciul inventii" de stiri bazaconii.

Hcm27
Hcm27  •  03 Ianuarie 2023, 08:03

Este "un pașă neam de beduin",plin de bani făcuți din petrodolari,care a cumpărat Newcastle și care investește și la ei în Arabia,care "spală"bănișorii ca mulți alții,fără a-l întreba cineva de "sănătate".Nu înțeleg cum FIFA sau UEFA le da voie sa dețină trei-patru echipe de club de fotbal la nivel mondial și sa "jongleze"cu ele după bunul plac.O echipă și gata,ajunge,ca altfel și fără sa vrei, te lovești de interese personale în afara celor sportive.In curând ne vom lovi ca un singur patron sa conducă o intreaga liga dintr-o țară,având sub patronaj toate sau aproape toate echipele și sa dicteze campioana,câștigătoarea Ligii Campionilor,etc.Demult fotbalul nu mai e doar un joc,e doar o afacere ca multe altele

Vezi toate comentariile (7)
Comentează