INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cristiano Ronaldo, criticat dur de analiștii englezi: „Inacceptabil. A făcut ca totul să fie despre el”

Cristiano Ronaldo, criticat dur de analiștii englezi, Foto: Imago Images
Cristiano Ronaldo, criticat dur de analiștii englezi, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 20 octombrie 2022 14:52 / Actualizat joi, 20 octombrie 2022 15:00

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a plecat la vestiare când meciul lui Manchester United cu Tottenham (2-0) nici nu se terminase, furios că Erik ten Hag (52 de ani) îl ține printre rezerve. Relația cu managerul e ruptă. „N-am vorbit cu el, acum sărbătorim victoria”, a comentat tehnicianul olandez.

Încă din vară se simțea starea de tensiune de la Manchester. Ronaldo, 37 de ani, a anunțat clubul că vrea să plece, dezamăgit de ratarea calificării în Champions League. 

Și, pentru a-i forța pe „Red Devils” să-l elibereze, a refuzat să participe cu echipa la turneul de pregătire din Asia și Australia. Dar răspunsul lui United a fost negativ și Cristiano a rămas pe Old Trafford. 

Fața mai puțin cunoscută a lui Cristiano Ronaldo » Dezvăluirile primului socio român din istoria lui Real Madrid: „Am lucrat la el acasă. Mi s-a părut inuman, a uitat că a fost sărac”
GSP LIVE
Fața mai puțin cunoscută a lui Cristiano Ronaldo » Dezvăluirile primului socio român din istoria lui Real Madrid: „Am lucrat la el acasă. Mi s-a părut inuman, a uitat că a fost sărac”

Sora lui Cristiano Ronaldo: „E deja prea târziu” 

De când a început sezonul, Cristiano Ronaldo a fost mereu în conflict cu Erik ten Hag. 

Nemulțumit că nu e titular și că joacă prea puțin. A arătat permanent că e supărat, prin fiecare gest făcut. 

Cristiano Ronaldo, criticat dur de analiștii englezi: „Inacceptabil. A făcut ca totul să fie despre el”
Cristiano Ronaldo și Erik ten Hag, Foto: Imago Images

Duminică, titularizat doar a doua oară în acest campionat, la două luni de la precedenta apariție din primul minut, portughezul s-a enervat când a fost înlocuit la 0-0 cu Newcastle. 

Sora lui mai mare, Katia Aveiro, a sugerat că relația cu Ten Hag e ruptă. Comentariul ei la titlul „Explicațiile managerului pentru înlocuirea lui Ronaldo” a fost „E deja prea târziu”

42,5 este media minutelorpe meci jucate de atacantul portughez în Premier League 2022-2023 (8 partide)

Erik ten Hag: „L-am văzut pe Cristiano Ronaldo, dar nu am vorbit cu el” 

Miercuri seară, Ronaldo nici nu a mai așteptat sfârșitul partidei cu Tottenham. Nu a acceptat să fie tratat ca oricare dintre rezerve. 

2goluri și o pasă decisivă are Cristiano Ronaldo la Manchester United în acest sezon în toate competițiile

În minutul 89, la puțin timp după ce Eriksen și Elanga intraseră în joc, lusitanul a părăsit terenul, îndreptându-se spre vestiare, deși Ten Hag mai putea face două înlocuiri. 

La final, după 2-0 cu Spurs, managerul a comentat și această situație în interviul pentru Sky Sports. „Voi rezolva această problemă mâine. Acum sărbătorim victoria”, a declarat olandezul, precizând: „L-am văzut, dar nu am vorbit cu el”

Cristiano Ronaldo, criticat dur de analiștii englezi: „Inacceptabil. A făcut ca totul să fie despre el”
Cristiano Ronaldo a plecat la vestiare, înainte ca arbitrul să fluiere finalul meciului cu Tottenham, Foto: Imago Images

Cristiano Ronaldo, criticat dur de analiștii englezi: „Inacceptabil”

Gary Lineker i-a reproșat lui Ronaldo comportamentul. „Îmi pare rău, dar e inacceptabil. Știm toți ce jucător a fost. Totuși, să pleci de pe bancă deși mai sunt două-trei minute de meci...", a afirmat prezentatorul emisiunii Match of the Day, la BBC. 

„E dezamăgitor că unul dintre cei mai mari fotbaliști reacționează astfel când echipa câștigă. A făcut ca totul să fie despre el”, a adăugat în studio Micah Richards, completat de Ashley Williams, fostul căpitan al Țării Galilor: „A fost o partidă extraordinară a lui United și noi vorbim tot despre Ronaldo, chiar dacă el nici nu a jucat”. 

E pentru prima oară când Ronaldo mă dezamăgește. În mod normal, îl susțin, înțeleg situația lui. Dar nu era nevoie de asemenea reacții. 

- Peter Schmeichel, ex-Man. United

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cinci meciuri, inclusiv derby-ul Manchester United - Tottenham, s-au jucat astăzi în Premier League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
axd_alx
axd_alx  •  20 Octombrie 2022, 17:19

Este rezerva fara motiv dupa 17 ani in care a fost primul nume pe foaia de joc. La ultima confruntare dintre MU si Tottenham a dat 3 goluri, acum nici n-a intrat. Ce ati fi vrut, sa il pupe pe antrenor? Mai bine il lasau sa plece in vara. Ce sens a avut sa il tina doar ca sa nu-l joace? Resurse pierdute si atmosfera tensionata la club din cauza unui antrenor slab. Cand n-o sa prinda primele 4 pe cine vor mai da vina?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează