INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - TOTTENHAM 2-0

VIDEO Ronaldo nu a mai suportat » Ce a făcut după ce a văzut că nu va intra în meciul cu Tottenham

Ronaldo a plecat la vestiare înainte de finalul meciului Manchester United - Tottenham 2-0/ foto: Imago Images
Ronaldo a plecat la vestiare înainte de finalul meciului Manchester United - Tottenham 2-0/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 20 octombrie 2022 08:36 / Actualizat marti, 16 mai 2023 15:00

Manchester United a câștigat cu Tottenham, scor 2-0, într-un meci din etapa #12 din Premier League.

Cristiano Ronaldo a fost rezervă neutilizată în meciul de pe Old Trafford, iar în minutul 90 a plecat la vestiare, înainte ca arbitrul să fluiere finalul meciului. El jucase titular în etapa precedentă, 0-0 cu Newcastle, dar fost schimbat cu Rashford în minutul 72. 

Împotriva „coțofenelor”, aceasta a fost singura schimbare efectuată de Erik ten Hag.

Ce se întâmplă după seria de „roșii” din UTA - FCSB » Unde se aplică suspendările
UTA - FCSB 2-2
Ce se întâmplă după seria de „roșii” din UTA - FCSB » Unde se aplică suspendările

REZUMAT VIDEO. Manchester United - Tottenham 2-0

Manchester United a început mai bine derby-ul cu Tottenham de pe Old Trafford. Antony, jucătorul adus de la Ajax în această vară, a fost aproape de deschiderea scorului, dar șutul său din afara careului a lovit bara porții lui Lloris. Ar fi fost al 4-lea gol în 4 meciuri de Premier League pentru brazilian.

Rashford, folosit „vârf” a ratat o ocazie uriașă. S-a demarcat în spatele apărării, pasa a venit la timp de la Fred, dar șutul atacantului englez a fost respins de Lloris. 

Tot „diavolii” au continuat să forțeze. Fundașii laterali au realizat o fază superbă, centrare Dalot pentru voleul lui Shaw, dar portarul lui Tottenham a fost din nou la post. Casemiro a fost aproape de primul gol la United, dar „ghiuleaua” sa cu stângul a trecut puțin alături.

Manchester United, două goluri în repriza a doua

Ghinionul din prima repriză s-a transformat în noroc în partea a doua. Fred a a trimis un șut moale din afara careului, dar mingea fost deviată de Ben Davies și l-a păcălit pe Lloris.

Al doilea gol al lui Manchester United a fost o bijuterie marca Bruno Fernandes. Mingea a ajuns cu noroc la portughez, care nu a stat prea mult pe gânduri și a trimis din prima la colțul lung, fără speranțe pentru Lloris.

Rashford a fost din nou aproape de gol pe finalul meciului, dar s-a lovit din nou de zidul francez din poarta lui Tottenham. Manchester United a urcat pe locul 5, cu 19 puncte, unul sub Chelsea, echipa de pe locul 4. Tottenham rămâne pe locul 3, cu 23 de puncte.

Caseta meciului Manchester United - Tottenham 2-0

Clasamentul din Premier League

Citește și:

Diogo Jota, ultimul mare absent la Mondial: „Visul meu s-a spulberat” » Lista absenților și a celor incerți pentru Qatar. Nume importante!

A început procesul lui Neymar! Cum s-a apărat vedeta lui PSG în timpul audierilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
wheelwright
wheelwright  •  20 Octombrie 2022, 14:15

Daca era Ronaldo pe teren, era ca si cum jucau Man United cu unul in minus, care avea singurul scop sa marcheze el si il durea in cot de rezultatul final. Urat caracter care Cristiano asta (si sunt om care a tinut cu echipele cu care a jucat el, Man United si Real Madrid, nu fanul Barcei sau Liverpool). Meciul a fost frumos, nu doar ca a castigat United, dar a dominat de la un capat la altul meciul. Cred ca pot bate si pe Chelsea si sa intre in primele 4.

Draconian
Draconian  •  20 Octombrie 2022, 12:13

e inuman si inacceptabil sa maltratezi in halu asta cel mai bun jucator al lumii... sincer Cristiano ar trebui sa plece d-acolo fara sa se mai uite în urma sa, cluburi mari prestigioase l-ar pune din start titular fara sa vocifereze.

fibra
fibra  •  20 Octombrie 2022, 12:12

Este unul din cei multi care cu putina minte pe care o au cred ca sunt vesnici tineri.Ei uite ca nu.Sufletul ramane tanar,dar organismul imbatraneste si nu mai raspunde solicitarilor dorite.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează