INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

UPDATE Primul meci al lui Al Nassr de la venirea lui Cristiano Ronaldo, amânat

Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar fi dispus să riște și să debuteze azi pentru Al Nassr, deși e suspendat la nivel internațional. +47   FOTO
Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar fi dispus să riște și să debuteze azi pentru Al Nassr, deși e suspendat la nivel internațional.

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2023 15:55 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2023 15:58

Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar fi fost dispus să riște și să debuteze azi pentru Al Nassr, deși e suspendat la nivel internațional. Meciul cu Al Taee se va juca până la urmă mâine, după „defecțiuni electrice” pe arena Mrsool Park.

UPDATE, ora 15:55. Al Nassr - Al Taee se va juca mâine

„Din cauza apariției unor defecțiuni electrice la stadion după ce a plouat, meciul a fost anulat și, dacă Allah vrea, va avea loc mâine”, a comunicat Al Nassr.

De 4x campion cu Steaua, a fost la un pas de moarte: „Am derapat și-am intrat într-un TIR! Mi-am rupt trei coaste”
STEAUA
De 4x campion cu Steaua, a fost la un pas de moarte: „Am derapat și-am intrat într-un TIR! Mi-am rupt trei coaste”

Știrea inițială. Ignoră Ronaldo suspendarea și debutează mai devreme pentru Al Nassr?

Ronaldo a fost prezentat cu mare fast la Al Nassr, club care îi oferă cel mai mare contract din istoria sportului, 200 de milioane de euro pe sezon. Deși sunt șanse mici, debutul portughezului s-ar fi putut consemna astăzi, în disputa cu Al Taee programată la 17:00.

Toate cele 28.000 de bilete au fost vândute. Evident, spectatorii sperau să-l vadă pe Cristiano în teren. Și ar fi fost posibil, chiar dacă Ronaldo era suspendat.

Daily Mail scrie că Ronaldo ar putea ignora suspendarea de două meciuri dictată de Federația Engleză, riscând astfel o pedeapsă și mai dură, dar și o amendă uriașă pentru Al Nassr.

„Al Nassr e disperată ca Ronaldo să-și înceapă aventura în Arabia Saudită”, mai notează sursa citată.

Cristiano Ronaldo i-a spart telefonul unui suporter al lui Everton

De ce e Ronaldo suspendat?

În aprilie 2022, la finalul partidei câștigate de Manchester United pe terenul lui Everton, scor 2-1, Ronaldo i-a dat peste mână unui fan advers și i-a aruncat telefonul.

Primul meci al lui Al Nassr de la venirea lui Cristiano Ronaldo, amânat
Momentul în care Ronaldo îi dă peste mână suporterului lui Everton

Pe 17 noiembrie, Federația din Anglia a judecat cazul și a dictat o suspendare de două meciuri pentru lusitan, plus o amendă de 50.000 de lire sterline.

Ronaldo nu a apucat să ispășească pedeapsa din cauza pauzei provocate de Campionatul Mondial. Primul meci disputat de Manchester United după turneul din Qatar a fost pe 21 decembrie, cu Burnley, în Cupa Ligii Angliei. Contractul lui Cristiano era deja încheiat în acel moment.

Potrivit regulamentului FIFA, suspendările rămân în vigoare în momentul transferului jucătorului în alt campionat.

EXTRA | Fost jucător la Arsenal și Liverpool, prins când vindea casete de adulți cu celebra lui soție

Considerat unui dintre cei mai petrecăreți jucători din fotbalul recent, Jermaine și-a risipit adesea averea. În 2018, a fost concediat în Zaragoza pentru că a înregistrat și a vândut videoclipuri sexuale cu celebra sa soție, Alice Goodwin (galerie foto).

Alice Goodwin
Alice Goodwin
Alice Goodwin
Alice Goodwin
Alice Goodwin
+32 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ciprian Tătărușanu, criticat în presa din Italia, după ce a luat gol la singurul șut pe poartă în meciul cu Salernitana: „S-a poziționat greșit la golul marcat de Bonazzoli”

Dat afară de Becali, Ivan Mamut s-a transferat la 8.500 de kilometri distanță de București » Reacția lui Tavi Popescu: „Ești rege”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  05 Ianuarie 2023, 17:16

Din pacate, e un pic cu nasul pe sus. Din fericire, e si de 1000 de ori mai fotbalist decat Torje, care n-are decat o viteza si un dribling. Da, a ajuns la final de cariera si ar trebui sa se retraga, dar asta nu ii stirbeste din meritele fotbalistice.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  05 Ianuarie 2023, 16:37
Postat de mirstelistu pe 05 Ianuarie 2023, 14:45

Pacat ca un jucator asa mare a mers sa ajunga circar la arabi

TU CREZI STIREA CA E "NERABDATOR"?...ALT CLICK BAIT

tarnaveanu
tarnaveanu  •  05 Ianuarie 2023, 15:50
Postat de mirstelistu pe 05 Ianuarie 2023, 14:45

Pacat ca un jucator asa mare a mers sa ajunga circar la arabi

Circul îl avea în sânge.ca intelect e undeva la nivelul lui Gabi Torje, că tot apare pe prima pagină azi. Torje e însă mai simpatic decât îngâmfatul ăsta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează