INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

Cristiano Ronaldo, „trădat” de colegi! Al Nassr, eliminare din Liga Campionilor Asiei după un meci cu 7 goluri, răsturnări de scor și penalty-uri

Cristiano Ronaldo, foto: Getty Images
Cristiano Ronaldo, foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 09:29 / Actualizat marti, 12 martie 2024 10:26

Cristiano Ronaldo (39 de ani) a trăit una dintre cele mai triste seri din cariera de jucător, după ce echipa sa, Al Nassr, a fost eliminată dramatic din sferturile Ligii Campionilor Asiei, scor 3-4 după prelungiri.

Al Nassr a fost eliminată de Al-Ain, formație din Emiratele Arabe Unite, după un meci cu un final dramatic. În tur, Al-Ain s-a impus pe teren propriu, scor 1-0. La Riyadh, partida a intrat în prelungiri după 3-2 în timpul regulamentar pentru formația lui Ronaldo și 4-3 după prelungiri.

Lui Gaziantep îi merge bine fără Șumudică » Deian Sorescu și Denis Drăguș, marcatori în victoria cu Besiktas! Florin Niță a apărat un penalty
TURCIA
Lui Gaziantep îi merge bine fără Șumudică » Deian Sorescu și Denis Drăguș, marcatori în victoria cu Besiktas! Florin Niță a apărat un penalty

În cele din urmă, Al-Ain s-a impus la loviturile de departajare după ce trei colegi de-ai lui Ronaldo au ratat de la punctul cu var.

Cristiano Ronaldo, eliminare din Liga Campionilor Asiei după un meci dramatic

Al Nassr a revenit de la 0-2, a dus meciul în prelungiri, iar Cristiano a înscris golul care a trimis meciul la loviturile de departajare în minutul 118.

Gazdele au început foarte rău partida și au primit gol în minutul 28, Soufiane Rahimi (27 de ani) a deschis scorul, însă veștile dezastruoase nu s-au oprit aici pentru Ronaldo & Co.

Același Rahimi a realizat „dubla” în minutul 45, iar Al Nassr avea nevoie de trei goluri pentru a trimite partida în prelungiri. Abdulrahman Ghareeb (26 de ani) a redus din handicap chiar înainte de pauză, iar gazdele au reînceput să spere.

Repriza a doua a început extrem de bine pentru Al Nassr, care a egalat datorită unui autogol semnat de Khalid Eisa (34 de ani). Trupa lui Ronaldo a reușit remontada în minutul 72, datorită unui gol marcat de Alex Telles (31 de ani), după o lovitură liberă executată foarte bine.

Cristiano Ronaldo, singurul jucător de la Al-Nassr care a înscris la penalty-uri

Partida a intrat în prelungiri, iar gazdele au rămas în inferioritate numerică în minutul 98, Ayman Yahya (22 de ani) a fost eliminat direct, după intervenția VAR. Sultan Al Shamsi (27 de ani) a înscris golul 3 pentru Al-Ain în minutul 103, iar calculele păreau terminate pentru echipa lui Cristiano.

A venit rândul lui Ronaldo să iasă la rampă...și în ce moment! Starul portughez a înscris golul care a trimis meciul la loviturile de departajare în minutul 118, chiar dintr-un penalty.

Cu scorul general de 4-4, totul s-a decis la penalty-uri, acolo unde Cristiano Ronaldo a fost „îngropat” de colegi. Dacă starul portughez și-a făcut treaba, toți colegii săi au ratat! Marcelo Brozovic (31 de ani), Alex Telles (31 de ani) și Otavio (29 de ani) l-au „trădat” pe lusitan, iar jucătorii lui Al-Ain au transformat fiecare lovitură de la 11 metri și s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor Asiei, acolo unde se vor lupta cu Al-Hilal sau Al-Ittihad pentru un loc în finală.

Citește și alte știri:

Viziunea lui Nasser Al-Khelaifi pentru PSG după plecarea lui Kylian Mbappe
PSG
Viziunea lui Nasser Al-Khelaifi pentru PSG după plecarea lui Kylian Mbappe
Denis Drăguș, dorit de două echipe cu pretenții din Bundesliga
Gaziantep
Denis Drăguș, dorit de două echipe cu pretenții din Bundesliga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  12 Martie 2024, 11:26

Pensia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează