INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Viziunea lui Nasser Al-Khelaifi pentru PSG după plecarea lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe / Foto: Imago Images
Kylian Mbappe / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 09:06 / Actualizat marti, 12 martie 2024 10:16

Nasser Al-Khelaifi, președintele liderului din Ligue 1, PSG, a expus strategia clubului după despărțirea de Kylian Mbappe (25 de ani), care va ajunge cel mai probabil din vară, liber de contract, la Real Madrid.

Deși PSG a avut în ultimii ani drept obiectiv câștigarea Champions League, Al-Khelaifi a afirmat că își dorește ca gruparea de pe „Parc de Princes” să construiască o echipă stabilă pentru următorii 6-8 ani, având scopul de a ajunge să facă performanță pe termen mediu.

Iuliana Demetrescu, criticată după Oțelul – Poli Iași: „Arbitrează cu aceeaşi măsură!”
Oțelul – Poli Iași
Iuliana Demetrescu, criticată după Oțelul – Poli Iași: „Arbitrează cu aceeaşi măsură!”

Chiar dacă s-a arătat încântat de calificarea echipei sale în sferturile Champions League, Nasser Al-Khelaifi a spus că se gândește la viitorul echipei, fără să pună astfel presiune pe jucătorii săi pentru câștigarea competiției încă din stagiunea curentă.

Nasser Al-Khelaifi privește în perspectivă

„Champions League este o poveste lungă. Poate vom discuta despre asta în viitor. La începutul sezonului am spus că ne dorim să construim o echipă de viitor, cu fotbaliști care poate juca împreună pentru o perioadă de 6-8 ani.

Avem cea mai tânără echipă din sferturile de finală, avem cea mai tânără echipă dintre cele mai bune zece cluburi din Europa. Asta ne face mândri și cred că este grozav că putem urma această strategie cu jucătorii tineri, francezi, să facem performanță. Toată lumea a văzut ultimul meci.

(n.r.- despre faptul că Mbappe a marcat cele două goluri în returul cu Real Sociedad, scor 2-1 pentru parizieni) A fost un meci incredibil, dar mai avem mult până la a ne îndeplini obiectivele importante. Acesta este primul pas. Vom lua fiecare meci în parte. Este un drum lung, nu va fi ușor.

În «sferturi» au rămas cele mai bune 8 echipe. Ce vreau este ca toată lumea să muncească în fiecare zi, la antrenamente, la fiecare meci să dea totul. Asta este tot, nu avem așteptări mari, vrem să ne gândim la viitor”, a declarat Nasser Al Khelaifi, potrivit RMC Sport.

Kylian Mbappe nu pleacă gratis la Real Madrid

Cotidianul francez L'Equipe scrie că PSG va încasa între 100 și 150 de milioane de euro la plecarea lui Kylian Mbappe la Real, procent din bonusul pe care i l-au pregătit madrilenii.

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid încă n-a fost parafat, dar ies la lumină detalii spectaculoase din tranzacția care-l vizează pe starul celor de la PSG.

Astfel, deși a refuzat să-și prelungească acordul cu campioana Franței și la vară este liber de contract, jucătorul nu pleacă gratis, așa cum ar fi fost de așteptat.

Înțelegerea dintre Kylian Mbappe și PSG

Conform cotidianului L'Equipe, ar exista o înțelegere potrivit căreia el ar urma să-i cedeze clubului între 100 și 150 de milioane de euro, procent din prima de instalare pe care i-a pregătit-o Real Madrid.

După cum se știe, în luna august a anului trecut, Mbappe a renunțat să mai primească din partea parizienilor niște bonusuri de fidelitate în valoare de 80 de milioane de euro.

VIDEO Ultrașii lui PSG i-au atacat pe suporterii lui Newcastle veniți la Paris

Citește și:

Așa arată lupta pentru salvarea de la retrogradare » Clasamentul la intrarea în play-out + programul complet
Play-out
Așa arată lupta pentru salvarea de la retrogradare » Clasamentul la intrarea în play-out + programul complet
Dezvăluiri de impact ale lui Howard Jacobs, avocatul Simonei Halep: „A existat un efort concertat pentru a crea cazul de dopaj sanguin”
DEZVĂLUIRI
Dezvăluiri de impact ale lui Howard Jacobs, avocatul Simonei Halep: „A existat un efort concertat pentru a crea cazul de dopaj sanguin”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează