INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVERTON - MANCHESTER UNITED 1-0

Prima reacție după ce Cristiano Ronaldo i-a spart telefonul unui fan: „E fiul meu. Are autism și dispraxie și a fost atacat!” » Comunicatul portughezului

Apar primele reacții după incidentul în care a fost implicat Cristiano Ronaldo la finalul meciului Everton – Manchester United 0-1.
Apar primele reacții după incidentul în care a fost implicat Cristiano Ronaldo la finalul meciului Everton – Manchester United 0-1.

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2022 11:31 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2022 15:10

Apar primele reacții după incidentul în care a fost implicat Cristiano Ronaldo la finalul meciului Everton – Manchester United 1-0.

După meci, Sarah Kelly a spus că ea este mama suporterului căruia Ronaldo i-a spart telefonul și a vorbit despre incident, prezentând și o fotografia cu mâna învinețită a fanului.

„La finalul meciului, când jucătorii ieșeau de pe teren, noi eram chiar în fața tunelului. Iar fiul meu îi filma pe jucătorii lui United. La un moment dat a filmat în jos pentru că Ronaldo își dădea jambierele jos, iar piciorul lui sângera. Fiul meu a vrut să vadă ce se întâmplă, nu a zis nimic.

După aceea, Ronaldo a trecut pe lângă el, a dat cu palma peste telefonul fiului meu și a continuat drumul. Se poate observa vânătaia de pe mâna fiului meu.

Prima reacție după ce Cristiano Ronaldo i-a spart telefonul unui fan: „E fiul meu. Are autism și dispraxie și a fost atacat!” » Comunicatul portughezului

Eu plângeam și eram în stare de șoc. Și Jacob a fost șocat complet. El suferă de autism și  dispraxie (n.r- tulburarea de coordonare a mișcării). Nu i-a picat bine ce s-a întâmplat. Era foarte supărat și nu va mai vrea să meargă la un alt meci. A fost prima partidă de fotbal la care a mers și s-a întâmplat asta... 

Am avut o zi minunată până când jucătorii au ieșit de pe teren. Ce s-a întâmplat ne-a distrus ziua și ne-a lăsat cu un gust amar. Fiul meu are autism și a fost atacat de un fotbalist. Acesta este punctul de vedere al unei mame”, a fost mesajul lui Sarah Kelly, citată de Liverpool Echo.

Cristiano Ronaldo și-a prezentat scuzele

După meci, Cristiano Ronaldo a reacționat pe Instagram și a avut un mesaj pentru fanul pe care l-a rănit.

„Nu e niciodată ușor să-ți controlezi emoțiile în momente dificile, așa cum cel în care ne aflăm acum. Cu toate aceasta, trebuie să fim respectuoși, răbdători și să fim un exemplu pentru tinerii care iubesc acest frumos sport. Vreau să-mi prezint scuzele pentru ieșirea mea și aș vrea să-l invit pe suporter la un meci pe Old Trafford, ca sunt semn de fair-play și sportivitate”, a scris Cristiano Ronaldo.

VIDEO Cristiano Ronaldo dă peste mână unui suporter care-l filma

Citește și: 

Gareth Bale, huiduit copios de fanii lui Real Madrid » Galezul a bifat prima apariție pe „Bernabeu” după 2 ani

Rezultat uluitor în Premier League: Chelsea a marcat 6 goluri în primele 54 de minute! Avertisment pentru Real

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (23)
brazisio
brazisio  •  11 Aprilie 2022, 00:12

De ce-i luati apararea nu inteleg....e ofticos, si a pierdut, si-a varsat nervi pe un copil nevinovat, care mai e si autist. Asta cand nu va mai fi in centrul atentiei isi ia viata...pe bune! Ce era vina copilului ca el a fost 0 pe teren. Romanilor le place de coca ca e ca un manelist, gelat si increzut ca are bani. Da stiu talentat, mare fotblist, f bun etc,,,,dar caracterul???

154085762372925
Nils Vig  •  10 Aprilie 2022, 23:07

Nu i-ar strica madamei 1.000.000 de euro despăgubiri, nu? Lui Ronaldo îi curgea sânge de la picior, spre el se întindeau zeci de mâini, probabil că nici n-a văzut a cui e mâna care îi fotografia rana. Ca şi fătuca aia care l-a dat în judecată pe Ronaldo că a violat-o, când ea ar fi fost fericită să-i pupe degetele de la picioare pe rând! Hai săfim serioşi, prea multă ipocrizie! Ce credea , că Ronaldo a invitat-o în cameră la hotel să joace şeptic?

1948
1948  •  10 Aprilie 2022, 19:31
Postat de cfrinho pe 10 Aprilie 2022, 17:27

Pana la pumnii aplicati de Base copiilor mai are de lucrat Ronaldo. :))) Indiferent de ce s-a scris in comentariile anterioare, a facut-o de oaie. Da, omul e mereu solicitat la poze pe oriunde ar fi si e satul sa fie vedeta, dar nu-i scuza gestul.

amigo daca esti satul sa fii vedeta , avand miliarde in cont, te retragi frumusel din activitatea care te a facut vedeta. Salariile ultraastronomice ale "vedetelor" din fotbal sunt platite de ultimul consumator de bere,carduri,pariuri etc.,oameni care probabil traiesc de azi pe maine. Asa ca las o mai moale cu saturatia.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează