INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAGLIARI - JUVENTUS 1-3

Rivalii din Serie A se revoltă: „Ce trebuie să facă Ronaldo ca să ia ROȘU?” » Acuză o intrare violentă a lui Cristiano

Fanii au cerut eliminarea lui Ronaldo +2   FOTO
Fanii au cerut eliminarea lui Ronaldo

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 09:01 / Actualizat luni, 15 martie 2021 10:20

Juventus a câștigat meciul de pe terenul lui Cagliari, 3-1, grație unui hat-trick semnat de Cristiano Ronaldo între minutele 10 și 32.

După meciul din etapa a 27-a din Serie A, fanii rivalelor lui Juventus s-au revoltat pe rețelele sociale, acuzând un arbitraj în favoarea „Bătrânei Doamne” și reclamând o intervenție dură a lui Cristiano Ronaldo.

Imediat după primul gol, în minutul 14, Cristiano Ronaldo a primit cartonașul galben, după o intervenție dură, care l-a făcut pe KO pe portarul Cragno în încercarea de a ajunge la centrare.

Goalkeeper-ul lui Cagliari a ajuns primul la minge, dar a fost lovit dur de Ronaldo, care a ridicat piciorul prea sus. Cragno s-a ales cu o tăietură în bărbie, iar atacantul portughez de 36 de ani a primit cartonașul galben, spre nemulțumirea fanilor.

VIDEO Rezumatul meciului Cagliari - Juventus 1-3

„Ce trebuie să facă Ronaldo pentru a lua roșu?”, „Juve Mafia. Unde e cartonașul roșu pentru Ronaldo?!, „Asta ar fi fost de roșu pentru orice jucător. Arbitrii din Serie A îi acordă tratament preferențial lui Ronaldo?” sau „Nu pot să cred că Ronaldo nu a primit cartonaș roșu pentru asta. Wow”, au fost câteva dintre comentariile fanilor pe Twitter.

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Cristiano Ronaldo la Juventus

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Incredibil: un fost atacant de la Inter, găsit ascuns sub o masă într-un cazino clandestin! De ce l-a reținut poliția

Momente horror pentru vedetele lui PSG: Di Maria și Marquinhos, prădați de hoți în timpul meciului! Familiile lor ar fi fost sechestrate

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează