INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

VIDEO Incredibil: un fost atacant de la Inter, arestat! Poliția l-a găsit ascuns sub o masă într-un cazino clandestin

Gabriel Barbosa (în alb), arestat de Poliție în cazino
Gabriel Barbosa (în alb), arestat de Poliție în cazino

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 08:09 / Actualizat luni, 15 martie 2021 09:43

Gabriel Barbosa, cunoscut fanilor drept Gabigol, se află în centrul unul scandal în Brazilia, după ce a fost prins într-un cazino clandestin.

În cea mai neagră săptămână din Brazilia, de la începutul pandemiei de coronavirus, cu 360 de morți, autoritățiile din Sao Paulo au descins la o petrecere dintr-un cazino clandestin . Acolo se afla și Gabigol, iar atacantul de 24 de ani de la Flamengo a fost arestat.

Marca notează că fostul vârf de la Inter s-a ascuns sub o masă în încercarea sa de a se ascunde de forțele de ordine, dar nu a avut succes.

La eveniment ar fi fost prezent aproximativ 200 de persoane, care au încălcat măsurile impuse de autorități în lupta contra coronavirusului.

Crescut de Santos, Gabigol promitea să fie unul dintre cei mai importanți atacanți ai Braziliei. În 2015 a fost cumpărat de Inter cu 30 de milioane de euro, dar nu s-a impus și a fost împrumutat în mai multe rânduri, la Benfica, Santos și Flamengo. În ianuarie 2020 a fost cumpărat de actuala sa formație pentru 17,5 milioane de euro.

5 meciuriși 2 goluri are Gabriel Barbosa pentru naționala Braziliei

VIDEO Cele mai tari goluri marcate în acest sezon de Gabriel Barbosa

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Momente incredibile pentru vedetele lui PSG: Di Maria și Marquinhos, prădați de hoți în timpul meciului! Familiile lor ar fi fost sechestrate

Pele i-a recunoscut superioritatea lui Ronaldo, după ce lusitanul i-a depășit recordul de goluri: „Ce viață frumoasă ai!” » Răspunsul lui Cristiano

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close