INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Cristiano Ronaldo rupe tăcerea! Ce spune despre viitorul său după zvonurile legate de transfer: „Povestea mea a fost scrisă”

foto: Imago
foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2021 10:53 / Actualizat miercuri, 18 august 2021 13:35

Cristiano Ronaldo a decis să comenteze zvonurile privind viitorul său, după ce presa din întreaga lume l-a dat ca și transferat la mai multe cluburi.

Atacantul portughez de 35 de ani mai are un an de contract cu Juventus, iar presa internațională a vorbit tot mai des în ultimele zile despre o eventuală plecare, PSG, Manchester City și Real Madrid fiind văzute ca posibile destinații.

Cristiano Ronaldo: „Este o lipsă de respect”

Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, Cristiano Ronaldo s-a declarat deranjat de zvonuri și spune că nu are de gând să revină la Real Madrid.

„Toți care mă cunosc știu cât de concentrat sunt pe ceea ce am de făcut. «Mai puțină vorbă, mai multe fapte» a fost motto-ul meu de când mi-am început cariera. Cu toate acestea, având în vedere tot ce s-a scris recent, trebuie să-mi exprim poziția.

Modul frivol în care viitorul meu este discutat în presă este nu doar o lipsă de respect față de mine, ca om și jucător, ci și o lipsă de respect față de toate cluburile implicate în aceste zvonuri, dar și pentru staff-ul și jucătorii lor.

Povestea mea la Real Madrid a fost scrisă! Este înregistrată în cuvinte, numere, trofee și recorduri. Este la muzeul stadionului Bernabeu și în mintea fiecărui fan. Pe lângă tot ce am realizat, țin minte că în cei nouă ani am avut parte de afecțiunea și respectul fanilor, pe care le voi prețui mereu. Știu că voi fi în mintea și în inima fanilor lui Real Madrid.

Au fost multe știri și povești care mă asociau cu anumite cluburi din diferite campionate, iar nimeni nu a fost preocupat să afle adevărul. 

Rup tăcerea pentru a spune că nu le permit oamenilor să se joace cu numele meu. Sunt concentrat pe cariera mea, pe munca mea. Sunt pregătit pentru provocările pe care le am de înfruntat. Restul? Restul sunt doar vorbe”, a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo.

117 milioane de euroa încasat Real din vânzarea portughezului în 2018. Acum e cotat la 45 de milioane pe transfermarkt.de și a intrat în ultimul an de contract

101 goluria marcat Cristiano Ronaldo în 133 de meciuri la Juventus în trei sezoane în toate competițiile. În 2020-2021, a fost golgeterul Seriei A, cu 29 de reușite

VIDEO Sezon de vis pentru Ronaldo la Juventus: golgeter în Serie A

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Verdict în duelul titanilor din Bundesliga: „Lewandowski l-a bătut la puncte pe Haaland”

Noul număr 10 al Barcelonei » Presa din Catalunia anunță cine va fi, cel mai probabil, decarul echipei, după despărțirea de Messi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1802876843081542
Albisoru Andrei  •  19 August 2021, 02:51

in ciuda fitelor lui…e un jucator remarcabil,serios,util,prolific…pacat ca juve nu a facut echipa in jurul lui….maxim juve va fi campioana,anul asta nu are rival in serie A dar in champions e a 10 a favorita dupa echipele angliei,real,psg,bayern,atletico …chiar si dortmund e peste juve cu pustii ei de 18 ani (min 4-5 titulari in fiecare etapa)….juve e ca barca anul asta sincer…e buna,e acolo ….dar maxim top 10….anul asta finala va fi psg cu o echipa din anglia(city/manchester chelsea liverpool-toate 4 sunt efectiv senzationale….chiar daca sunt fan liverpool de mic…imi plac toate 4:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează