INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Cristiano Ronaldo nu mai scapă de tribunal în cazul violului » A primit citație și trebuie să se prezinte la Las Vegas

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 15 iunie 2019 14:48

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a primit citație în dosarul deschis vara trecută pentru presupusul viol asupra americancei Kathryn Mayorga.

Cazul de viol în care e acuzat Cristiano Ronaldo nu doar că nu a fost închis, cum s-a speculat în urmă cu o săptămână. Căpitanul naționalei lusitane tocmai a primit citație pentru a se prezenta în fața unui tribunal din Nevada și nu își mai poate delega echipa de avocați să-i țină locul. Trebuie să fie audiat.

În urmă cu zece ani, pe 13 iunie 2009, atacantul portughez, care se transfera în acea vară de la Manchester United la Real Madrid, ar fi agresat-o sexual pe Kathryn Mayorga într-o cameră de hotel din Las Vegas. La acea vreme, avocații lui ar fi supus-o unor mari presiuni pe tânăra americancă, semnând un acord pentru a ține totul sub tăcere.

Vara trecută, cu un nou apărător, Kathryn a reușit redeschiderea cazului. Și, chiar dacă starul lui Juventus a dezmințit tot, poate ajunge la proces. De altfel, poliția din Las Vegas a cerut deja autorităților italiene să ia o probă de ADN de la Ronaldo. 

Vezi și: 

Neymar a șocat la audierile în cazul acuzației de viol: „Ea mi-a cerut să o lovesc!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
871860592867161
Alex Iacobi  •  15 Iunie 2019, 20:58

Fake news ,aceasta stire este veche de citeva luni. Mai nou *** nu mai are pretentii. Vinatoare pentru bani iar Las Vegas este paradisul *** , am fost acolo la o Conferinta de citeva zile si am fost asaltat de *** in multe locuri pe unde am umblat. Ronaldo a facut greseala sa accepte o propunere de la o *** crezind ca este atractie *** *** . Servicii pentru banii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează