INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA - IRLANDA 2-1

Primele declarații ale lui Ronaldo, după ce a depășit recordul lui Ali Daei: „Am cerut ajutorul fanilor”

Ronaldo a intrat în istoria fotbalului cu cele două gouril marcate în poarta Irlandei // sursa foto: Imago
Ronaldo a intrat în istoria fotbalului cu cele două gouril marcate în poarta Irlandei // sursa foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 02 septembrie 2021 09:51 / Actualizat joi, 02 septembrie 2021 10:39

Cristiano Ronaldo a salvat Portugalia de la eșec în fața Irlandei (2-1), cu o „dublă” în ultimele minute, și a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile, cu golurile 110 și 111. Două peste iranianul Ali Daei.

Este, fără îndoială, toamna lui Cristiano Ronaldo. După ce a parafat transferul de la Juventus la Man. United, unde, potrivit tabloidului The Sun, va încasa 76.000 de lire pe zi vreme de 2 ani, Cristiano Ronaldo a scris istorie și la națională. El a salvat efectiv Portugalia, cu două goluri în finalul partidei cu Irlanda (min. 89 și 90Ă6), din preliminariile CM 2022. 

Reușite care-l plasează pe prima poziție în ierarhia celor mai buni marcatori din toate timpurile la nivel de echipă națională. Peste iranianul Ali Daei:

JucătorȚaraGoluri
1. RonaldoPortugalia111
2. Ali DaeiIran109
3. Mokhtar DahariMalaesia89
4. Ferenc PuskasUngaria84
5. Godfrey KitaluZambia79

„Aveam nevoie de un gol pentru record și am dat două. Plec și cu două mingi acasă și cu încă un record pentru muzeul meu personal. Am crezut până la final. Și am cerut ajutorul fanilor. Când echipa nu merge, soliciți susținerea suporterilor. Ne-au dat putere”, a comentat atacantul portughez după fluierul final al partidei. 

Una care începuse prost și pentru el, cu o lovitură de pedeapsă ratată în minutul 15, și pentru naționala lui, condusă la pauză cu 1-0. „Penalty-ul ratat e parte din joc. Uneori dai gol, alteori ratezi. E parte din business”, a încheiat Cristiano.

29 de șuturiau expediat portughezii spre poarta Irlandei, dintre care 8 numai Ronaldo

Arbitrul i-a cerut scuze lui Ronaldo

În urma golului care a adus victoria Portugaliei, Ronaldo și-a scos tricoul și a celebrat triumful alături de coechipieri. „Centralul” Matej Jug nu l-a iertat de cuvenitul cartonaș galben, însă i-a cerut apoi scuze. Din cauza avertismentului primit, atacantul portughez de 36 de ani e suspendat pentru meciul pe care naționala sa îl va susține marți, în Azerbaidjan.

VIDEO Marius Niculae, dezvăluiri incredibile despre Cristiano Ronaldo: „Nu credeam că poate să-mi facă asta”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Gest violent al lui Ronaldo, în seara în care a intrat definitiv în istorie! Twitter-ul „a erupt”: „Ăsta e GOAT-ul vostru?!”

Barcelona a ales succesorul lui Messi » Fotbalistul care va prelua tricoul cu numărul 10

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează