INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Cristiano Ronaldo, pus la zid de un triplu cîştigător al Balonului de Aur: "E absurd că el a cîştigat acest titlu" » Favoritul său nu era în primii 3 finalişti

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 19 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 19 ianuarie 2015 12:59

Cristiano Ronaldo a cîştigat pentru al doilea an consecutiv Balonul de Aur, însă nu toată lumea este de acord cu această decizie a celor de la FIFA. 

Johan Cruyff, fostul mare fotbalist olandez şi triplu cîştigător al Balonului de Aur, s-a declarat dezamăgit de faptul că Ronaldo a primit titlul de cel mai bun fotbalist al anului pentru a doua oară consecutiv.

"La cel mai înalt nivel, diferenţa se face din realizările individuale cu cele colective. Din punctul meu de vedere, e absurd că pentru al doilea an la rînd, Balonul de Aur a fost acordat unui jucător ce nu merita.

În 2013, Bayern Munchen a cîştigat totul, însă tot Cristiano Ronaldo a primit Balonul în dauna unui bavarez. În 2014, Toni Kroos, a fost om de bază pentru Germania cîştigînd Cupa Mondiala, dar nu a fost nominalizat între cei 3 finalisti.

Ronaldo a fost anonim la Cupa Mondiala. Sa fie clar, pentru mine, Balonul de Aur, nu mai e un trofeu de luat în serios", a declarat olandezul pentru De Telegraaf.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
vasyfin
vasyfin  •  19 Ianuarie 2015, 16:15
Postat de bogdzsch pe 19 Ianuarie 2015, 15:34

Pai a fost Ronaldo la Cupa Mondiala? :))))

Da a fost si sa pisat pe emblema ta.,

vasyfin
vasyfin  •  19 Ianuarie 2015, 16:14
Postat de xhthu pe 19 Ianuarie 2015, 13:17

logica de ghiulestean .de parca se tinea mondialul an de an cand lua messi 4 baloane de aur

Daca taceai filozof ramaneai. Messi are 4 baloane consecutive normal ca a prins o Cupa Mondiala, Omul sa referit la una din ele,dar tu cum esti taran si nu ai inteles.

bogdzsch
bogdzsch  •  19 Ianuarie 2015, 15:34

Pai a fost Ronaldo la Cupa Mondiala? :))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează