INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

„Se întoarce Cristiano Ronaldo la Real Madrid?” » Florentino Perez, răspuns fără ocolișuri

Cristiano Ronaldo și Florentino Perez în 2016 // foto: Guliver/gettyimages
Cristiano Ronaldo și Florentino Perez în 2016 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 20 aprilie 2021 08:39 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 09:38

Florentino Perez (74 de ani), președintele lui Real Madrid, spune că nu îl va readuce pe Cristiano Ronaldo (36) la clubul „blanco”.

În ultimul timp, în special după eliminarea lui Juventus din Liga Campionilor, posibilitatea ca Ronaldo să se întoarcă la Real Madrid a început să fie intens vehiculată. Mai mult, Jorge Mendes, impresarul lui Cristiano, a testat terenul, pentru a vedea dacă Real Madrid este interesată să readucă cel mai bun marcator din istoria clubului.

Cristiano Ronaldo, înapoi la Real Madrid? „Nu are sens”

Totuși, șansele ca Ronaldo să revină la Real Madrid sunt nule. A recunoscut-o chiar Florentino Perez, președintele madrilenilor.

Cristiano Ronaldo nu se va întoarce la Real Madrid. Nu are sens, el are un contract cu Juventus”, a spus Perez, la El Chiringuito TV.

Cristiano Ronaldo a părăsit Real Madrid în 2018, după 9 ani petrecuți la clubul „blanco”, în care a înscris de 450 de ori în 438 de meciuri. A mers la Juventus, unde are 97 de goluri în aproape 3 ani.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Florentino Perez apără proiectul Super Ligii: „Va salva fotbalul, Real Madrid a pierdut 400 de milioane de euro. Nu anulăm competiția!”

Ce nebunie! Klopp se ridică împotriva deciziei lui Liverpool: „Ieri am aflat” » Pleacă neamțul? „Patronii să părăsească orașul!” + Protest vehement la Leeds - Liverpool

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  20 Aprilie 2021, 17:49

Da' sa se retraga odata acest cocalar, nu se mai poate ca echipe intregi sa aiba obiectiv ca neaparat el sa dea gol decat victoria.

gazistu
gazistu  •  20 Aprilie 2021, 12:12

are 37 de ani, ce sa mai faca la RMA? eventual se va retrage la Sporting, 2-3 sezoane si gata , agata ghetele in cui....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează