INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Criză de nervi în Erzurum - Kayserispor » Un jucător a vrut să sară la bătaie și a primit două cartonașe galbene într-un minut

Captură BeinSports HD1 +7   FOTO
Captură BeinSports HD1

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 13:48 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 14:05

Erzurum înfruntă ACUM Kayserispor, formația lui Dan Petrescu, în runda #24 din campionatul Turciei, iar Yaw Ackah (21 de ani) a primit două cartonașe galbene într-un minut și a fost eliminat în prima repriză.

Aatif Chahechouhe a deschis scorul pentru Erzurum din penalty în minutul 28. 5 minute mai târziu, Yaw Ackah l-a faultat dur pe Besard Sabovic, jucătorul pregătit de Dan Petrescu, și a fost eliminat după ce a vrut să sară la bătaie.

Yaw Ackah, criză de nervi pe teren la Erzurum - Kayserispor

Aziz Behich, colegul lui Besard Sabovic, i-a reproșat lui Yaw Ackah intrarea dură asupra lui Sabovic. Aceștia au fost despărțiți de coechipieri, iar centralul Yasar Ugurlu le-a acordat cartonașul galben celor doi jucători. Ackah s-a enervat și a fost oprit de jucătorii lui Erzurum să nu sară la bătaie, iar mijlocașul din Ghana a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Yaw Ackah s-a transferat în această săptămână la Erzurum BB chiar de la Kayserispor. Suporterii lui Erzurum îl acuză pe Ackah că și-a „vândut” echipa, mai ales că noul jucător s-a liniștit după ce a văzut cartonașul roșu.

„Ackha și-a vândut echipa. Oficialii clubului ar trebui să ia măsuri urgente asupra acestui jucător. Ackha știa că va primi cartonașul galben după acel fault. A făcut acele obiecții în mod deliberat pentru a primi al doilea cartonaș galben” este mesajul postat de un fan page al clubului Erzurum BB.

Vezi o galerie FOTO de la Erzurum - Kayserispor

FOTO Facebook Kayserispor
FOTO Facebook Kayserispor
FOTO Facebook Kayserispor
FOTO Facebook Kayserispor
FOTO Facebook Kayserispor
+3 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Povestea incredibilă a transferului ratat de Nicolae Mitea la Barcelona: „Mi-a furat actele din mașină și a fugit!”

Extraordinar exemplu de fair-play » Andrea Belotti a refuzat o lovitură liberă acordată eronat de arbitru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează