INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Cum a fost convins Messi să revină la națională. Selecționerul dezvăluie discuția cu fotbalistul

Articol de Alex BratuJURNALISPORT - Publicat joi, 25 august 2016 16:09

Selecționerul Argentinei, Edgardo Bauza, a povestit cum a decurs discuția dintre el și Lionel Messi, după care superstarul a decis să revină la prima reprezentativă.

Messi a anunțat în această vară, după ce a pierdut finala Copa America, în fața reprezentativei din Chile, scor 1-4, că se retrage din națională. Foarte afectat după cea de-a 3-a finală consecutivă pierdută, Leo a considerat că e momentul să spună stop și a anunțat decizia, la cald, imediat după meci.

Fanii, oficialii și chiar colegii lui Messi au insistat ca acesta să revină asupra hotărârii, iar Bauza a mers la Barcelona pentru a discuta față în față cu jucătorul de 29 de ani. Selecționerul Argentinei a povestit:

"Am discutat două ore despre fotbal, discuția a decurs natural și ușor, ușor am ajuns la subiectul revenirii lui la națională. Vorbea despre echipă și era foarte implicat. I-am zis că în Argentina sunt 100 de proști care vorbesc și îl critică, dar oamenii îl iubesc mult. Și i-am mai spus că dacă le va da atenție proștilor o s-o ia razna.

Replica lui? Acum mă întorc și ce o să zic? Trebuie să retrag ce am spus. Cred că îi era rușine. Eu i-am zis că nu e nevoie să spună nimic, că eu îl convoc și gata. Apoi a apărut acel comunicat dat de el și mi s-a părut că a venit foarte natural, iar asta spune multe despre dorința lui și despre cheful pe care îl are să vină la națională și să câștige ceva cu Argentina".

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  01 Septembrie 2016, 11:26

Cui, unde şi când a povestit Edgardo Bauza cum a decurs presupusa discuţie cu Messi??! Respectaţi jurnalismul adevărat şi precizaţi sursa!!! Altfel, totul nu e decât o maimuţăreală în genul tezelor de doctorat ale lui Ponta, Oprea & comp.!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează