INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Cum a ratat un club din Serie B șansa de a-l transfera pe Leo Messi

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2015 19:40

Enrico Preziosi, actualul președinte al clubului Genoa, a povestit cum a refuzat oportunitatea de a-l transfera pe Leo Messi pe vremea în care era președinte al echipei Como, club din Serie B.

"Am avut ocazia de a-l oferi pe Messi fotbalului Italian. Eram la Como în acea perioadă și am primit niște rapoarte despre un puști de 14 ani care ar fi costat 45,000 de euro. În acea perioadă noi căutam, însă, jucători care aveau cel puțin 20 de ani.

În plus, el era un copil scund și avea probleme de creștere. A fost o greșeală, făcută de multe cluburi, cu excepția Barcelonei. În fotbal nu ar trebui niciodată să subestimezi un jucător. Ceea ce contează e ce se întîmplă pe teren, nu cîți centimetri are", a declarat Preziosi pentru Gazzetta dello Sport.

O altă echipă care l-ar fi putut transfera pe Messi a fost Glasgow Rangers. Clubul scoțian l-a dorit în 2004 sub formă de împrumut, însă Barcelona a refuzat această mutare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează