INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REMEMBER

The Saviour One » Cum a scos Jose Mourinho un coleg dintr-o mașină în flăcări: „Datorită lui am scăpat din ghearele morții”

Jose Mourinho. foto: Guliver/Getty Images
Jose Mourinho. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 18 aprilie 2020 11:35

JOSE MOURINHO. Cartea „Mourinho, Behind the Special One, from the origin to the glory” ne dezvăluie un episod neștiut din cariera de fotbalist a portughezului.

José Mourinho a fost un fotbalist modest, incomparabil cu nivelul atins ulterior ca antrenor, însă a rămas cu amintiri din scurta perioadă petrecută pe gazon. 

Un episod neștiut de-atunci a fost scos la iveală în cartea scrisă de jurnalistul francez Nicolas Vilas, "Mourinho, Behind the Special One, from the origin to the glory". 

În 1986, pe când portughezul avea numai 23 de ani și era căpitan și fundaș central la Comércio e Indústria, un club de amatori din Setubal, și-a salvat un coleg de la moarte! Un atacant adus pentru a ajuta la promovarea echipei la profesioniști, care apoi a plecat.

"A intervenit ca un erou" 

De, venit cu mașina la stadion pentru antrenament, s-a trezit brusc în parcare într-o dimineață cu motorul în flăcări. Mourinho a fost însă pe fază, a văzut ccea ce se întâmpla și a fugit de la teren într-un suflet.

 A ajuns la timp și, deși coechiperul său era inconștient, l-a scos dintre fiarele prinse în vâlvătaie și i-a salvat viața. "A intervenit ca un erou!", a povestit Fernando Lage, președintele de-atunci al clubului. 

"Numai datorită lui am scăpat din ghearele morții", a mărturisit De în carte

2 sezoanea jucat José Mourinho la Comércio e Indústria (1985-1987, 8 goluri în 27 de meciuri), înainte de a-și încheia cariera de fotbalist, începută la Rio Ave, Belenenses și Sesimbra

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Dezvăluirile lui Cristi Chivu: „La Ajax, eram supraponderal, mâncam ce voiam” » Ce făcea cu Ibrahimovic înaintea meciurilor

Willian, mărturisire sinceră: „Mi-e frică să nu iau virusul, l-aș putea da soției și fetelor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează