INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Bale, victimă colaterală în războiul Real Madrid - PSG pentru Mbappe » Cum a fost ironizat galezul

Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, fratele șefului de la PSG, le-a transmis un mesaj dur conducătorilor de la Real Madrid, în contextul transferului lui Kylian Mbappe (22 de ani).
Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, fratele șefului de la PSG, le-a transmis un mesaj dur conducătorilor de la Real Madrid, în contextul transferului lui Kylian Mbappe (22 de ani).

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021 19:32 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 19:57

Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, fratele șefului de la PSG, le-a transmis un mesaj dur conducătorilor de la Real Madrid, în contextul transferului lui Kylian Mbappe (22 de ani). 

„Dacă sunteți de acord cu prețul specificat, contactați-ne! Sau continuați sezonul cu jucătorul de golf (n.r. - Bale)”, a scris Al Thani pe Twitter.

Se pare că Paris Saint-Germain, care a refuzat deja o ofertă dinspre Madrid de 160 de milioane, își dorește pentru Mbappe în jur de 200 de milioane.

Ajunge Ronaldo lângă Messi la PSG?

Viitorul lui Cristiano Ronaldo (36 de ani) la Juventus este incert, starul portughez forțând plecarea de la Torino. O posibilă destinație pentru Cristiano ar fi PSG.

Același Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani a postat o imagine pe rețelele de socializare în care Messi și Cristiano poartă amândoi tricoul parizienilor.

Acesta a notat în descriere întrebările: „Poate?” și „Ar putea fi?”, lucru care le-a aprins imaginația fanilor francezi. Khalifah își făcuse deja treaba pe Twitter pe 6 august, când a anunțat că negocierile pentru aducerea lui Messi s-au încheiat cu succes. 

A fost la doar o zi după ce Barcelona a anunțat lumii că argentinianul nu va mai rămâne în Spania. La acea vreme, tweet-ul lui Khalifah părea mai degrabă o expresie a dorinței, dar trei zile mai târziu mutarea a fost anunțată oficial.

Oferta făcută de Real Madrid pentru Mbappe a declanșat războiul

Leonardo, directorul sportiv al celor de la PSG, a lansat un atac la adresa lui Real Madrid, după oferta făcută pentru starul Kylian Mbappe (22 de ani). 

Kylian Mbappe a intrat în ultimul an de contract cu PSG, iar Real Madrid a lansat asaltul final. Florentino Perez a făcut o ofertă oficială de 160 de milioane de euro. Șefii clubului francez au refuzat-o și lansează un atac fără precedent la adresa madrilenilor. Directorul sportiv Leonardo susține că „au fost folosite practici ilegale și imorale”. 

Leonardo: „Ceea ce încearcă Real Madrid în cazul lui Mbappe e ilegal și imoral”

„Timp de doi ani, clubul din Madrid a avut un comportament incorect, ilegal. A luat constant legătura cu oamenii din anturajul lui Mbappe. E inacceptabil, ilegal și nedrept față de noi. Iar dovada strategiei lor este o ofertă prezentată cu șapte zile înainte de terminarea perioadei de transferuri. Asta cu un an înainte de expirarea contractului.

Lucrează de doi ani la asta. Au discutat cu familia lui, cu toată lumea. Știți poziția noastră. E lipsit de respect să faci o astfel de ofertă, care știi foarte bine că nu este suficientă”, a declarat Leonardo, conform Marca

Mbappe a refuzat ultima ofertă de prelungire a contractului

Oferta Realului vine după ce atacantul a refuzat și ultima ofertă făcută luni de clubul parizian, de cinci sezoane plus unu opțional și 25 de milioane salariu anual, și o importantă mărire de salariu. Mbappe nu se gândește decât să plece la Madrid și să fie în centrul unui proiect, lucru imposibil acum și după venirea lui Messi la PSG.

Posibilul transfer al lui Kylian la Real i-ar deschide ușa lui Cristiano Ronaldo la Paris. Viitorul lui Ronaldo la Juventus este „în ceață”, iar odată cu plecarea lui Mbappe starul lusitan ar putea veni pe Parc des Princes, lângă Messi și Neymar.

VIDEO. Primul gol marcat de Kylian Mbappe în sezonul 2021/2022 

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Probleme mari pentru Rangers înaintea returului cu Alsakert din Europa League » Mai multe cazuri de Covid-19 au fost depistate la echipă

Cosmin Moți, criză de nervi în play-off-ul Champions League » Dispută aprinsă cu arbitrul Clement Turpin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dinu
dinu  •  26 August 2021, 11:57

Psg ar trebui sa il vanda pe Mbappe si sa il aduca pe Ronaldo, asta ar fi o mare nebuie ... messi si ronaldo in aceeasi echipa macar 2 sezoane....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează