INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Cum reacţionează una dintre vedetele lui United la criticile lui Van Gaal: "Mă face să râd"

Sursa foto: GUliver/GettyImages
Sursa foto: GUliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 16:04

Anthony Martial nu a dezamăgit la primul sezon şi a marcat 12 goluri în tricoul "diavolilor". Atacantul a vorbit despre relaţia pe care o are cu tehnicianul Louis van Gaal şi a dezvăluit cum reacţionează la criticile olandezului.

"Dacă dau o pasă greşită sau dacă nu preiau bine, el (n.r. Van Gaal) este primul pe care îl aud ţipând. Asta mă face să râd, deoarece ştiu că o face pentru binele meu. Vrea să fiu un perfecţionist şi cred că este modul prin care pot progresa", a declarat Martial într-un intreviu pentru RTL.

"Mi-a permis să progresez incredibil de mult, mi-a dat de asemenea foarte multă încredere şi cred că acesta este motivul pentru care am reuşit încă din start la Manchester United. Este un antrenor foarte bun", a adăugat Martial.

Francezul în vârstă de 20 de ani a fost transferat de Manchester United de la Monaco în vara anului trecut, pentru suma de 50 de milioane de euro.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează