INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Curtat de Manchester United și City, un fotbalist al Barcelonei și-a prelungit contractul cu Barcelona până în 2021

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat joi, 23 februarie 2017 10:18

Ivan Rakitici a semnat prelungirea contractului cu Barcelona, pentru încă doi ani, punând capăt speculațiilor legate de un eventual transfer al său la alte mari echipe din Europa.

Internaționalul croat, în vârstă de 28 de ani, a venit pe Camp Nou cu speranța de a-l înlocui pe Xavi Hernendez. El s-a adaptat jocului colectiv al echipei catalane, iar în primele două sezoane a format un trident impresionant la mijlocul terenului, împreună cu Andres Iniesta și Sergio Busquets.

Cu toate acestea, viitorul său la Barcelona era incert după ce formația lui Luis Enrique transferase în vara trecută pe Andre Gomes și Denis Suarez. Publicația spaniolă Mundo Deportivo a anunțat recent că mai multe cluburi, printre care Manchester United, City, Juventus, Chelsea și Real Madrid își exprimaseră interesul pentru achiziționarea lui Rakitici.

Însă, acum, echipa catalană a ajuns la un acord cu fotbalistul croat pentru reînnoirea înțelegererii până la sfârșitul sezonului 2020/2021, iar anunțul oficial va fi făcut în următoarea perioadă.

Contractul actual al jucătorului expira în vara anului 2019, însă acum el va evolua în tricoul ”blaugrana” până la vârsta de 33 de ani, urmând să primească și o majorare salarială.

Rakitici s-a transferat la Barcelona în 2014 de la Sevilla, în schimbul a 18 milioane de euro. De atunci, el a câștigat 2 titluri în La Liga și trofeul Champions League. În actualul sezon el a jucat în 18 meciuri în campionatul spaniol, înscriind 3 goluri.

surse: ibtimes.co.uk, sport.es

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează