INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

„Plângi acum, că fiul tău nu se va naște!” » Cuvintele cumplite aruncate de Alex Baena lui Federico Valverde: de asta l-ar fi lovit!

Federico Valverde, mijlocașul uruguayan al lui Real Madrid, foto: Imago
Federico Valverde, mijlocașul uruguayan al lui Real Madrid, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 11:22 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 12:06

Federico Valverde, mijlocașul uruguayan al lui Real Madrid, l-a lovit cu pumnul pe Alex Baena (Villarreal) în parcarea stadionului, după meciul jucat pe „Santiago Bernabeu" și câștigat cu 3-2 de „los blancos”.

Scandalul „Federico Valverde - Alex Baena" se inflamează și mai mult în Spania. Și iese din sfera sportului.

Lovit sâmbătă seară cu pumnul în față de Federico Valverde, după meci, în parcarea stadionului „Santiago Bernabeu", Alex Baena s-a dus la poliția din Castellon și a făcut plângere împotriva uruguayanului de la Real Madrid. Fapt confirmat și de clubul său: „Încă o dată, Villarreal respinge orice act de violență și crede versiunea prezentată de jucător, pe care îl va susține în tot acest proces".

Ce nu s-a văzut la TV » Imagini incredibile cu Dan Petrescu în finalul derby-ului: „Aşa îmi dau eu viaţa tot timpul”
CFR CLUJ - FCSB 1-1
Ce nu s-a văzut la TV » Imagini incredibile cu Dan Petrescu în finalul derby-ului: „Aşa îmi dau eu viaţa tot timpul”

Federico Valverde a obținut și certificat medical

Mijlocașul în vârstă de 21 de ani fusese și la spital, pentru a obține și un certificat medical. În filmarea făcută de jurnaliștii emisiunii El Chiringuito (postul iberic Mega TV), Baena avea o vânătaie și o umflătură sub ochiul stâng.

Valverde, 24 de ani, nu a dat nicio declarație, dar apropiații săi au explicat motivul acestei răbufniri. Baena l-ar fi provocat de două ori:

  • Pe 19 ianuarie, la Villarreal - Real 2-3, în Copa del Rey.
  • Pe 8 aprilie, la Real - Villarreal 2-3, în La Liga.

Ce i s-a strigat lui Federico Valverde: „Plângi acum, că fiul tău nu se va naște!”

De fiecare dată, spaniolul Alex Baena i-ar fi strigat: „Plângi acum, că fiul tău nu se va naște!". 

Aluzie la faptul că soția lui Valverde, Mina, are o a doua sarcină dificilă, iar la începutul anului a fost aproape să piardă copilul. Cei doi mai au un fiu, Benicio, de 3 ani.

Cuvintele lui Baena ar fi declanșat reacția lui Federico. Numai că adversarul neagă: „Sunt foarte trist din cauza acestei agresiuni și surprins de ce s-a spus despre mine. Este total fals că am zis asta".

Ce riscă Valverde? În primul rând, o pedeapsă penală, dar și sportivă. Potrivit presei iberice, poliția va informa comisia antiviolență, care va comunica situația și comisiei de disciplină a federației, ceea ce va duce aproape sigur la o suspendare drastică: între 4 și 12 meciuri! O suspendare ce se va aplica, foarte probabil, în sezonul viitor. Ancheta nu va dura puțin.

Dacă este adevărat ceea ce susține Fede Valverde că i-ar fi spus Baena, atunci și eu aș fi procedat la fel, fără îndoială. Cred chiar că el a făcut prea puțin 
- Gustavo Poyet, selecționerul uruguayan al Greciei

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Viral! Gafa anului în fotbalul mondial: ce a fost în mintea portarului?

Lovit de arbitru?! Fază nemaivăzută în Liverpool - Arsenal: „O să aibă mari probleme”

ȘOCANT! Polonezii care urmau să arbitreze AEK Atena - Aris s-au îmbătat și s-au bătut în avion cu alți pasageri! „Centralul” are altă variantă: „M-a scuipat!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează