INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, înaintea „dublei” cu Pyunik: „Nici nu mă interesează cum jucăm, doar să ne calificăm”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2022 22:24 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 22:37

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, declară că nu îl interesează prestația echipei sale cu Pyunik Erevan, din preliminariile Champions League. Tehnicianul recunoaște că este interesat doar de calificare. 

  • Pyunik - CFR Cluj, în prima manșă a turului 1 din Liga Campionilor, se joacă marți, 5 iulie, de la ora 19:00.
  • Partida se va disputa la Erevan și va putea fi urmărită în format LiveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Petrescu consideră că meciul decisiv va fi cel retur, disputat la Cluj, pe 13 iulie.

CFR Cluj, gata de primul meci oficial al sezonului » Ce prim „11” pregătește Dan Petrescu în duelul cu Pyunik
PYUNIK - CFR CLUJ
CFR Cluj, gata de primul meci oficial al sezonului » Ce prim „11” pregătește Dan Petrescu în duelul cu Pyunik

Dan Petrescu: „Nu mă interesează cum jucăm, doar să ne calificăm”

„E posibil orice. Cine nu vrea şi cine nu cunoaşte fenomenul bine, spune ce vrea, dar eu sunt convins că mâine, uitându-mă la jucătorii pe care i-au luat, eu nu văd de ce să nu fie un meci echilibrat.

Nu mă interesează egalul, victoria, vreau să mă calific. Ştiţi că sunt pragmatic, mă interesează doar calificarea, în rest e istorie.

Nici cum jucăm nu mă interesează, nici ce facem. Cel mai important este să ne calificăm, iar sută la sută calificarea se va juca la Cluj, pentru că mâine va fi un meci echilibrat. Cel mai greu şi cel mai important e primul meci şi ăla e cel de mâine”, a declarat Dan Petrescu la aterizarea în Armenia.

Dan Petrescu: „Pyunik e o echipă periculoasă”

„Va fi un meci foarte greu. Au venit 10 jucători noi… erau 9 ieri, dar astăzi l-au luat pe al 10-lea. Au luat numai jucători buni, s-au întărit şi sigur riscă şi ei tot pentru a se califica într-o grupă continentală. Ar fi ceva fantastic pentru ei. În ultimii ani acasă cei de la Pyunik au avut rezultate foarte bune. Pe teren propriu sunt foarte buni, mai ales că au venit jucători străini.

Au 9 jucători care joacă la echipa naţională a Moldovei, Venezuela, Estonia, Ucraina. Au şi brazilieni. Sunt 14 străini, e o formaţie care zic că e foarte periculoasă din ceea ce am văzut eu sezonul trecut. Din păcate nu am văzut niciun amical, nici nu ştiu dacă au jucat pentru că nu au postat nimic.

Au vrut să facă surpriză, clar. Jucătorii care au venit sunt jucători foarte buni, nu ştiu dacă au avut timp să îi pună să joace împreună. Noi suntem la început, după multe schimbări, şi acum să vedem dacă suntem pregătiţi. Sunt convins că va fi un meci foarte greu, şansele în momentul ăsta sunt egale, ca la orice meci din Champions League”, a declarat Petrescu potrivit as.ro.

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Interviu fără menajamente cu fotbalistul de la CFR Cluj: „Mi s-a terminat cariera după ce a venit Dan Petrescu”

Petrescu anunță cine va fi portarul titular la CFR Cluj: „Am mare încredere”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
vasileroaita
vasileroaita  •  05 Iulie 2022, 09:13

Erevan e locul unde pierd doar Nationala si FCSB! Degeaba spera gigistii. CFR se califica!!

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  05 Iulie 2022, 08:47
Postat de contrabas3 pe 05 Iulie 2022, 07:57

E clar, tremură carnea pe el de spaimă. Nu a mai avut curajul s-o spună pe aia cu “meci greu”, dar e clar că e neliniștit. —— Pronosticul meu: CFR pierde meciul de mâine, dar (probabil) se califică după meciul de la Cluj.

Pai a cam zis-o intr-un interviu dr acum cateva zile.

contrabas3
contrabas3  •  05 Iulie 2022, 07:57

E clar, tremură carnea pe el de spaimă. Nu a mai avut curajul s-o spună pe aia cu “meci greu”, dar e clar că e neliniștit. —— Pronosticul meu: CFR pierde meciul de mâine, dar (probabil) se califică după meciul de la Cluj.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează