INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZAȚII

Dani Alves, acuzat de agresiune sexuală într-un club de noapte din Barcelona! Ce susține presupusa victimă

Dani Alves / Sursă foto: Instagram
Dani Alves / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 09:53 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 10:11

Poliția catalană a deschis o anchetă după ce o femeie a depus o reclamație prin care îl acuză pe Dani Alves de agresiune sexuală într-un club de noapte, pe 30 decembrie

Presupusa victimă susține că fundașul brazilian în vârstă de 39 de ani, aflat în vacanță la Barcelona, ar fi atins-o în părțile intime. După ce fotbalistul ar fi agresat-o, femeia însoțită de prietenele sale au mers la secția de poliție, unde au dat o declarație și au depus o plângere împotriva fostului jucător de la Barça.

Incidentul ar fi fost confirmat și de un martor ocular prezent în club la momentul celor petrecute. Anturajul actualului jucător al lui Pumas a negat însă acuzațiile și spune că „a stat doar un scurt timp” în discoteca menționată și „nu s-a întâmplat nimic”, notează publicația spaniolă ABC

„Dani Alves e campion și în pat”

Fundașul dreapta e căsătorit din 2017 cu manechinul spaniol Joana Sanz. Într-o discuție live pe Instagram, Joana l-a descris astfel pe Dani: „Am fost uimită de bucuria pe care o generează, de energia pe care o împarte cu toți cei din jur”. 

În noiembrie 2020, soția lui Dani Alves făcea dezvăluiri din intimitatea celebrui său partener. Ea a fost întrebată cât de bine se decurcă Dani Alves în pat, iar răspunsul a făcut furori: „Este un campion!”. Cei doi s-au căsătorit în 2017.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Rio Ferdinand, fără menajamente în fața lui Pep Guardiola: „Lumea spune că ai luat Liga Campionilor doar fiindcă l-ai avut pe Lionel Messi”. Răspunsul surprinzător al spaniolului

FOTO Cât costă ținuta lui Messi care „a rupt” internetul + Omagiu pentru Bangladesh?

Clauza secretă din contractul lui Cristiano Ronaldo » La ce echipă poate pleca împrumut pentru a juca în Champions League!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
maradona79
maradona79  •  04 Ianuarie 2023, 12:38
Postat de doarinliga1 pe 04 Ianuarie 2023, 12:14

*** ca nu are nicio logica commentul tau.

Pentru mai multe bancuri cu perla zecesebista: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/octavian-popescu-transfer-fcsb-premier-league-684312.html

doarinliga1
doarinliga1  •  04 Ianuarie 2023, 12:14
Postat de maradona79 pe 04 Ianuarie 2023, 09:43

1. Octavian Popescu intra intr-un bar. Barmanul: -De ce ai fatza asta asa lunga?! 2. Octavian Popescu intra intr-un bar. Barmanul: -Nu servim alcool persoanelor sub 18 ani.

*** ca nu are nicio logica commentul tau.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maradona79
maradona79  •  04 Ianuarie 2023, 09:43
Postat de doarinliga1 pe 03 Ianuarie 2023, 23:50

da,doar ca octavian popescu locuieste gratis in capul tau pe cand dani alves nu.

1. Octavian Popescu intra intr-un bar. Barmanul: -De ce ai fatza asta asa lunga?! 2. Octavian Popescu intra intr-un bar. Barmanul: -Nu servim alcool persoanelor sub 18 ani.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează