INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Pe cine ar transfera Dani Alves la Barcelona, dintre Haaland și Mbappe: „Doar pentru el aș face o investiție uriașă. Nu există comparație”

Kylian Mbappe și Erling Haaland/ FOTO: Guliver/GettyImages
Kylian Mbappe și Erling Haaland/ FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 12:26 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 13:35

Dani Alves (38 de ani), fundașul Barcelonei, a vorbit despre Erling Haaland (21 de ani) și Kylian Mbappe (23 de ani), vedetele noii generații din fotbal. Brazilianul consideră că atacantul lui PSG „este mai bun la fiecare capitol”

Într-un interviu acordat celor de la Sport.es, Alves s-a pus în postura unui director sportiv și a ales între Haaland și Mbappe. Internaționalul brazilian ar face o investiție uriașă pentru un transfer al lui Kylian, pe care îl consideră cel mai bun jucător din lume.

Decizia prin care Pițurcă l-a făcut să plângă pe Robert Niță » „Bă, ești idiot! Ce cauți aici?!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Decizia prin care Pițurcă l-a făcut să plângă pe Robert Niță » „Bă, ești idiot! Ce cauți aici?!”

Dani Alves: „Dacă aș putea face o investiție uriașă, l-aș aduce pe Mbappe”

„Nu aș da totul pentru a-l aduce pe Haaland. Sincer să fiu, nu aș da prea mulți bani pentru el. Pe Mbappe da, pe Haaland nu. Dacă aș fi director sportiv, aș încerca să îl aduc pe Mbappe. El e mai bun la fiecare capitol.

Dacă faci o investiție uriașă, trebuie să îl aduci pe cel mai bun. Dacă ar fi după mine, l-aș alege pe Mbappe. Este cel mai bun din lume, iar pentru stilul Barcelonei, nu există cineva mai bun ca el”,a spus Dani Alves, potrivit sursei menționate.

Brazilianul a lăudat și 2 fundași dreapta, pe care îi consideră cei mai buni din lume pe posturile lor: „Îmi place mult Trent Alexander-Arnold, de la Liverpool. De asemenea, și Hakimi de la PSG îmi place, cu tot ceea ce face pe teren”.

160 de milioane de euroeste cota lui Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Haaland este evaluat la 150 de milioane de euro

Citește și:

Budescu e invidios » Fotbalistul lui Barcelona SC a înscris printr-o execuție rarisimă

O nouă echipă ar fi intrat în cursa pentru Hazard » Eden ar putea juca alături de fratele său

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
francescoli1974
francescoli1974  •  09 Aprilie 2022, 20:53
Postat de cirus11 pe 09 Aprilie 2022, 14:23

Hm, oare?? Clar Mbappe este mai combinativ dar in acelasi timp el da randament maxim cand are si spatiu de miscare si Barcelona impinge intotdeauna echipele in propriul careu.

Pe Eintracht i-a împins bine de au avut ăia 16 ocazii cu 30% posesie.

doxin
doxin  •  09 Aprilie 2022, 16:05

Mbappe trebuie sa scape de anturajul de la PSG daca vrea sa fie cel mai bun din generatia lui !

cirus11
cirus11  •  09 Aprilie 2022, 14:23

Hm, oare?? Clar Mbappe este mai combinativ dar in acelasi timp el da randament maxim cand are si spatiu de miscare si Barcelona impinge intotdeauna echipele in propriul careu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează