INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GOL DE GENERIC

VIDEO Budescu e invidios » Fotbalistul lui Barcelona SC a înscris printr-o execuție rarisimă

FOTO: Captură Twitter
FOTO: Captură Twitter

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 10:09 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 10:34

Damian Diaz (35 de ani), fotbalist la Barcelona SC, a înscris un gol extrem de spectaculos în partida câștigată de echipa sa, 4-2, cu Wanderers, într-un meci din Cupa Sudamericana (n.r. - echivalenta Europa League, pentru America de Sud).

Columbianul, căpitan la echipa ecuadoriană, a marcat pentru 4-1 în minutul 59, cu o execuție direct din corner. Inedit este faptul că Diaz a executat lovitura de colț de pe partea dreaptă, trimițând mingea cu exteriorul piciorului drept direct în poartă.

Zeci de scaune distruse pe stadionul Giulești, abia inaugurat! » „Suporteri huligani
RAPID
Zeci de scaune distruse pe stadionul Giulești, abia inaugurat! » „Suporteri huligani" versus „E vina constructorului, le-a făcut prea fragile"

VIDEO. Damian Diaz, execuție rarisimă pentru BarcelonaSC

Diaz a profitat de neatenția portarului lui Wanderers și a executat rapid o lovitură de colț de pe partea dreaptă, cu exteriorul piciorului drept. Goalkeeper-ul echipei din Uruguay încerca să își dirijeze apărarea, stând la 6 metri de propriile buturi. Diaz a observat acest lucru și a trimis mingea în poarta goală, la firul ierbii.

Budescu, criticat de Becali pentru execuțiile cu exteriorul

Constantin Budescu, fotbalistul de la FC Voluntari, este recunoscut în fotbalul românesc pentru predilecția lui de a marca direct din corner și pentru execuțiile sale cu exteriorul. În noiembrie 2021, în timp ce juca pentru FCSB, mijlocașul a fost aspru criticat de patronul Gigi Becali, din cauza folosirii acestui procedeu.

„Ce să fac cu Budescu? Dacă e un concurs de exterioare, îl iau pe el și îi dau 100.000 de euro. El nu vrea să facă fotbal, vrea recital de exterioare De ce dai exterioare? Dă pasă pe bune. Joacă fotbal serios. Dai exterioare ca să te laude comentatorii și să spună «Vai, ce exterior!». Ce exterior?”, a spus Gigi Becali în noiembrie, la Pro X, după FCSB - Voluntari 0-0. Între timp, Budescu a plecat de la vicecampioana României și a ajuns chiar la FC Voluntari.

Citește și:

O nouă echipă ar fi intrat în cursa pentru Hazard » Eden ar putea juca alături de fratele său

Președintele lui Marseille s-a dus peste Răzvan Lucescu: „E un gest sinucigaș să faci așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
therealreddog33
therealreddog33  •  09 Aprilie 2022, 11:14

Frumos gol, mai ales ca e înscris cu interiorul piciorului drept, din dreapta.... Nu știu ce exterior a văzut autorul articolului :p

rav410wrc
rav410wrc  •  09 Aprilie 2022, 10:40

Sarmalutza da si el din astea ... Cand e singur pe teren, doar cu cameramanu' ;))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează