INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Boloca, show în Sassuolo - Bologna » Românul care refuză naționala a marcat un gol de senzație în Serie A

Daniel Boloca // foto: Guliver/gettyimages
Daniel Boloca // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 28 octombrie 2023 18:00 / Actualizat sambata, 28 octombrie 2023 18:01

Daniel Boloca (24 de ani) a marcat primul său gol în Serie A în partida Sassuolo - Bologna, scor 1-1. Românul a restabilit egalitatea în minutul 44 al partidei cu un șut din afara careului.

Daniel Boloca continuă seria evoluțiilor bune în tricoul lui Sassuolo. Mijlocașul român a fost integralist în ultimele 5 etape din Serie A, timp în care Sassuolo a reușit să le învingă pe Inter, scor 2-1, și pe Juventus, scor 4-2. 

Transferuri la Dinamo: „Vor veni 3-4 jucători”
DINAMO
Transferuri la Dinamo: „Vor veni 3-4 jucători”

Boloca, gol superb în Sassuolo - Bologna

Astăzi, Daniel Boloca a marcat cu un șut puternic din afara careului.

A primit balonul la 20 de metri de poartă, l-a preluat în față și, din apropierea colțului careului, a șutat în forță. Balonul a prins pământul și l-a păcălit pe portarul de la Bologna.

Daniel Boloca nu mai vrea să audă de naționala României

Debutat de Edi Iordănescu la acțiunea din noiembrie 2022, Daniel Boloca a decis să nu mai joace pentru România. El s-a supărat că nu a fost folosit decât pe finalul meciului cu Slovenia (min. 84), dar a rămas apoi pe bancă în partida cu Moldova.

Chemat în decembrie la un stagiu de pregătire cu un lot secund al Italiei, de Roberto Mancini, jucătorul a decis să aștepte o ocazie să joace pentru peninsulari.

La finalul anului trecut, Daniel Boloca a vorbit cu Gazzetta dello Sport despre viitorul său: „Stagiul cu naționala Italiei a fost o experiență frumoasă. România a avut încredere în mine înainte: nu puteam refuza să fiu convocat, trebuia să-mi fac părinții mândri. Dar nu cunosc limba, m-am simțit inconfortabil acolo”.

„Dorința mea e să joc pentru Italia, m-am născut în Italia și am trăit întotdeauna aici. Dacă Mancini mă cheamă din nou, voi răspunde prezent”, a afirmat Boloca.

VIDEO. Edi Iordănescu a comentat pe marginea situației lui Daniel Boloca: „Este un băiat de caracter! Nu mă așteptam să explodeze acest subiect”

Vezi și alte știri:

Poveste genială cu Gabi Tamaș: „Bă, haideți cu mine în bazar să-mi iau un lanț de aur!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Poveste genială cu Gabi Tamaș: „Bă, haideți cu mine în bazar să-mi iau un lanț de aur!”
Dinastia » Tatăl a jucat mult timp la clubul lui Mititelu, fiul e pe val la CSU Craiova, unde îl antrenează un idol al Băniei
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Dinastia » Tatăl a jucat mult timp la clubul lui Mititelu, fiul e pe val la CSU Craiova, unde îl antrenează un idol al Băniei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
calinescu_
calinescu_  •  29 Octombrie 2023, 09:43

Va mai amintiti ca marele antrenor BRATU l-a selectionat la U21 pe DRAGUSIN si l-a tinut pe banca de rezerve ....!!!! EDY nu-i mai prejos ...!!!!

calinescu_
calinescu_  •  29 Octombrie 2023, 09:38

Pai daca il aduce pe BOLOCA unde mai joaca ianis ????

brera30
brera30  •  28 Octombrie 2023, 23:34

Despre Stefan Radu, ce ne puteti spune? A avut un tratament mai rau din partea presei, doar dupa un singur meci. Dupa aceea, el a refuzat politicos Nationala.Si a vazut de treaba la echipa lui de club, unde era respectat.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează