INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNGARIA

VIDEO+FOTO Aproape de tragedie! Românul care a marcat Golul Anului 2019 și-a pierdut cunoștința după o ciocnire violentă cu portarul

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2023 18:04 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 20:04

Gyor - MTK Budapesta 1-2. Daniel Zsori, 22 de ani, atacantul cu dublă cetățenie (română și maghiară) de la MTK Budapesta, a fost lovit cu genunchiul în cap de portarul advers și a fost transportat de urgență la spitalul din Gyor. Din fericire, jucătorul și-a revenit.

Luni seară, putea fi o tragedie, dar un miracol l-a salvat. În minutul 55 al partidei ETO Gyor - MTK, Zsori s-a ciocnit violent cu portarul advers Barnabas Ruisz, care l-a lovit cu genunchiul în cap.

Daniel Zsori și-a pierdut cunoștința după o ciocnire violentă cu portarul

Aproape de tragedie! Românul care a marcat Golul Anului 2019 și-a pierdut cunoștința după o ciocnire violentă cu portarul

Și-a pierdut cunoștința, rămăsese inert pe gazon. Un jucător al gazdelor, aflat aproape și realizând imediat ce se întâmplă, i-a dat primul ajutor, înainte să vină medicii celor două echipe.

Ambulanța a pătruns pe gazon și, după ce doctorii l-au stabilizat, a fost transportat la spitalul universitare din Gyor. Din fericire, atacantul și-a revenit. „Totul este în regulă pentru Daniel Zsori. Să te faci bine, să te însănătoșești repede!”, a anunțat clubul MTK Budapesta pe Facebook.

În 2019, Daniel Zsori, atacantul născut la Oradea și având cu dublă cetățenie, română și maghiară, devenea cunoscut în lumea întreagă.

Daniel Zsori, premiul Puskas după foarfecă la debut. Peste Messi și Ibrahimovic

Atunci, la doar 18 ani, a avut un debut minunat la prima echipă a lui Debrecen. Intrat pe teren în timpul meciului cu Ferencvaros, acesta i-a oferit lui Debrecen o victorie mare, 2-1, în ultimele secvențe ale jocului.

În al treilea minut de prelungire, Zsori a reușit o foarfecă extraordinară. „Nici nu visam la un asemenea debut. Speram doar să ating mingea și să șutez măcar o dată spre poartă. Am sunat-o pe mama, care plângea în hohote la telefon”, declara Daniel presei maghiare.

Acel gol a fost ales cel mai frumos al anului în ancheta FIFA. A primit marele premiu Puskas. În spatele lui, erau execuțiile lui Leo Messi și Zlatan Ibrahimovic.

În 2022, după ce a trecut pe la Fehervar și Zalaegerszeg, Zsori a ajuns la MTK Budapesta, în liga secundă a Ungariei.

Incredibila poveste a fanului care a stat 10 ore în fața casei lui Messi din Paris: „Am aflat zona de la un frizer”

Continuă scandalul în La Liga! Jucătorul lovit de Valverde s-a dus la poliție: „Minciuni pentru a justifica o agresiune” + Replică tulburătoare a soției agresorului

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
inshallah
inshallah  •  12 Aprilie 2023, 16:13

Face ce face și iese valahul în ievidenta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează