INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

O vedetă de la Benfica, refuz categoric pentru Manchester United

Darwin Nunez/ foto: Imago Images
Darwin Nunez/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 14:22 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 14:58

Darwin Nunez (22 de ani), atacantul de la Benfica, a refuzat-o pe Manchester United, după ce „diavolii” au oferit 80 de milioane de euro în schimbul său.

Potrivit Mirror, internaționalul uruguayan vrea să joace în Champions League și în sezonul viitor, după prestațiile impresionate din această stagiune. Manchester United ocupă locul 6 în Premier League și nu va juca în Liga Campionilor în sezonul următor. Cu o etapă înainte de finalul campionatului, „diavolii” sunt la 10 puncte sub Tottenham, echipa de pe locul 4.

Liverpool - Wolverhampton ridică semne de întrebare » Oaspeții încasează un megabonus din partea „cormoranilor” dacă titlul ajunge pe Anfield!
PREMIER LEAGUE
Liverpool - Wolverhampton ridică semne de întrebare » Oaspeții încasează un megabonus din partea „cormoranilor” dacă titlul ajunge pe Anfield!

Manchester United, refuzată de Darwin Nunez

Manchester United ar fi făcut o ofertă uriașă celor de la Benfica, de 80 de milioane de euro, însă s-a lovit de refuzul jucătorului. Conform sursei menționate, și Newcastle ar fi încercat să îl transfere pe Nunez, însă uruguayanul nici nu a vrut să audă. „Coțofenele” nu vor juca în cupele europene în sezonul viitor.

Darwin, care a marcat 34 de goluri în toate competițiile în acest sezon, a impresionat în Liga Camionilor, unde a ajuns până în sferturi cu Benfica. Portughezii au fost eliminați de Liverpool, dar Nunez a reușit să marcheze în ambele manșe împotriva „cormoranilor”.

Conform sursei menționate, cele două cluburi din Premier League sunt singurele care au făcut pași concreți spre transferul atacantului. PSG ar fi de asemenea interesată, dar parizienii așteptă definitivarea situației lui Mbappe, care încă nu a anunțat dacă va rămâne pe Parc des Princes.

40 de milioane de euroeste cota lui Nunez, potrivit transfermarkt.com

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Richarlison, mesaj tranșant pentru o legendă de la Liverpool: „Spală-ți gura înainte să vorbești despre mine și Everton!”

Haaland a cheltuit o avere pe cadouri de lux » Ce s-a întâmplat la ultimul antrenament la Borussia Dortmund și cum și-a răsfățat colegi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează