INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Dat afară de Napoli, Gattuso a prins imediat echipă de Serie A! Alt antrenor italian a fost prezentat azi

Gennaro Gattuso a devenit antrenorul Fiorentinei
Gennaro Gattuso a devenit antrenorul Fiorentinei

Articol de - Publicat marti, 25 mai 2021 20:09 / Actualizat marti, 25 mai 2021 20:12

Gennaro Gattuso a devenit antrenorul Fiorentinei, cu care a semnat pe doi ani. Tot două sezoane va sta și Roberto De Zerbi la Șahtior

De-abia demis de Napoli, duminică noapte, cu un mesaj postat pe Twitter de președintele Aurelio De Laurentiis, Gennaro Gattuso a găsit rapid o altă echipă în Serie A.

Gennaro Gattuso, două milioane de euro anual

Nu Lazio, cum se specula inițial în presa italiană, ci Fiorentina. Antrenorul în vârstă de 43 de ani a semnat astăzi un contract pe două sezoane (cu opțiune pentru a treia stagiune) cu Viola, urmând să primească două milioane de euro salariu anual.

Roberto De Zerbi, poză cu patronul lui Șahtior

Dat afară de Napoli, Gattuso a prins imediat echipă de Serie A! Alt antrenor italian a fost prezentat azi

Tot azi, un alt tehnician peninsular, Roberto De Zerbi (41 de ani, ex-Sassuolo), a fost prezentat oficial la Șahtior Donețk, pozându-se alături de patronul Rinat Ahmetov. Și De Zerbi are angajament pe două sezoane.

Guardiola și „războiul” cu arbitrul spaniol al finalei Ligii: „Nu-mi pasă de el”

El Clasico în Supercupa Spaniei! Duel tare și pentru Atletico

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează