INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Un viitor adversar al României s-a înțeles cu Juventus! Austria dă un jucător la campioana din Serie A

David Alaba (stânga), în Irlanda de Nord - Austria 0-1 // foto: Guliver/gettyimages
David Alaba (stânga), în Irlanda de Nord - Austria 0-1 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 10:11 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 11:16

David Alaba (28 de ani), austriacul care evoluează ca fundaș central și stânga la Bayern Munchen, s-a înțeles cu Juventus, la care va merge odată ce îi va expira contractul cu campioana Europei.

David Alaba, viitorul adversar al României din Liga Națiunilor, va evolua pentru Juventus, campioana din Serie A, începând cu sezonul 2021/2022. Austriacului îi va expira contractul cu Bayern la finalul sezonului în curs, moment în care va schimba echipa, anunță Goal.com, care citează Todofichajes.

După 12 ani petrecuți în Germania, Alaba, care poate evolua atât ca fundaș central, cât și ca fundaș stânga, a decis că dorește o schimbare, iar propunerea lui Juventus i s-a părut cea mai atrăgătoare. Pe lista echipelor care l-au curtat se mai află Manchester United, PSG și Manchester City, anunță sursa citată.

Alaba, posibil titular în România - Austria

David Alaba a fost integralist în ultimul meci jucat de echipa națională a Austriei, victoria din Irlanda de Nord, 1-0. Cel mai probabil, Alaba va apărea în formula de start și în meciul de miercuri de pe „Ilie Oană”, împotriva României.

65 de milioane de euroeste cota de piață a lui David Alaba, potrivit Transfermarkt.com

25 de trofeea cucerit Alaba alături de Bayern Munchen. 9 titluri în Bundesliga, 2 Ligi ale Campionilor, 6 Cupe și 5 Supercupe în Germania, de 2 ori Supercupa Europei și Campionatul mondial al cluburilor

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

LIGA NAȚIUNILOR. Islanda, umilită acasă de Danemarca! Franța a remizat cu Portugalia

Mircea Lucescu are alt portar gafeur! Ce eroare a făcut omul său la naționala Ucrainei contra Germaniei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează