INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - MANCHESTER UNITED 2-1

Critici dure la adresa starului de la Manchester United după eșecul cu rivala City: „Este o mare problemă”

Critici dure la adresa lui David de Gea. Foto:
Critici dure la adresa lui David de Gea. Foto:

Articol de - Publicat duminica, 04 iunie 2023 12:08 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 12:17

Foștii internaționali Roy Keane și Jamie Carragher îl consideră vinovat pe portarul lui Manchester United, David de Gea (32 de ani), la al doilea gol primit de la Ilkay Gundogan (32), în finala Cupei Angliei pierdute în fața rivalei Manchester City, scor 1-2: „Le trebuie un portar de clasă mondială”.

Portarul lui Manchester United, David de Gea, a fost ținta analiștilor TV după finala Cupei pierdute în fața rivalei Manchester City (1-2). Atât Roy Keane, cât și Jamie Carragher, doi dintre cei mai influenți comentatori din fotbalul englez, l-au pus la zid pe goalkeeperul spaniol. Ei îl consideră vinovat la cel de-al doilea gol primit sâmbătă, în urma unui șut de la distanță expediat de Ilkay Gundogan. Plasat, într-adevăr, dar „moale”.

„David de Gea este o mare problemă pentru Manchester United. Rezolvarea ei este mai importantă decât achiziționarea unui atacant de top”, a comentat Carragher, fost jucător al lui Liverpool. Convingere împărtășită și de legendarul căpitan al lui Manchester United din anii '90.

Messi, huiduit de ultrașii lui PSG la ultimul meci în Franța
PSG
Messi, huiduit de ultrașii lui PSG la ultimul meci în Franța

Roy Keane: „Manchester United trebuie să-și ia portar”

„Într-adevăr, United trebuie să-și ia portar. Au nevoie de un atacant și de un portar de talie mondială, dar și de alți jucători care au și putere în profunzime. M-am săturat să o spun. Un portar de primă clasă te salvează într-o asemenea situație. În meciurile mari sunt momente la limită și asta ar fi putut fi diferența astăzi”, e concluzia lui Keane.

Pentru fostul internațional irlandez este clar: „El nu este un portar de clasă mondială. Cât vom continua să vorbim despre asta? De asemenea, unii dintre jucători nu sunt suficient de buni pentru United. Clubul trebuie să scoată bani din conturi pentru a lua jucătorii pe care îi merită United”.

VIDEO. Rezumatul meciului Manchester City - Manchester United (2-1)

Lui David de Gea îi expiră contractul cu Manchester United

Managerul Erik ten Hag, în schimb, e mulțumit cu De Gea. „Toți am făcut un sezon grozav, inclusiv David De Gea a avut un sezon fantastic. Suntem în direcția bună, dar sunt momente în joc, probleme în joc pe care trebuie să le îmbunătățim dacă vrem să facem pasul următor și să câștigăm trofee”, a comentat tehnicianul olandez. Motivul? I s-a oferit un salariu mai mic decât cel pe care-l are acum.

El încasează 375.000 de lire sterline pe săptămână, aproximativ 435.000 de euro, iar United îi propune acum doar 200.000 de lire săptămânal (232.000 euro).

2011e anul în care David de Gea a semnat cu Manchester United. Transferul său de la Atletico a costat 25 de milioane de euo

Citește și:

Dennis Man și Valentin Mihăilă, criticați dur de italieni după un joc „dezamăgitor”

Ilie Dumitrescu își scoate pălăria: „El a făcut diferența la Dinamo. E subiect de documentar”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mr90
mr90  •  04 Iunie 2023, 17:30

De Gea este un fel de Valdes ... pacaleste fotbalul pentru o caruta de bani ...

beefree
beefree  •  04 Iunie 2023, 13:27
Postat de ali.bec pe 04 Iunie 2023, 12:41

Ionuț Radu e liber

Deci vrei sa retrogradeze United...

cky33
cky33  •  04 Iunie 2023, 12:56
Postat de ali.bec pe 04 Iunie 2023, 12:41

Ionuț Radu e liber

Ionuț Radu e un portar bun dar nu cred că în acest moment poate fi o soluție pentru Man Utd. Are nevoie de cel puțin 2-3 sezoane in campionate bune înainte să ajungă la Manchester.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează