Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2023 17:22 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 18:44

Newcastle, ocupanta locului 6 în clasamentul din Premier League, vrea să realizeze o mutare-șoc pe piața transferurilor. „Coțofenele” iau în calcul să-l transfere pe David de Gea (33 ani), portar liber de contract din vară, când s-a despărțit de Manchester United. 

David de Gea a plecat la începutul verii de la Manchester United, după 12 sezoane și 545 de meciuri bifate în tricoul „diavolilor roșii”, iar de atunci a rămas fără angajament.

Ratează Mihăilă Euro 2024? GSP a aflat când va anunța UEFA pedeapsa + cazul care dă speranțe României
EURO 2024
Ratează Mihăilă Euro 2024? GSP a aflat când va anunța UEFA pedeapsa + cazul care dă speranțe României

Nick Pope (31 de ani), portarul titular al lui Newcastle, s-a accidentat sâmbătă, în timpul meciului câștigat de trupa antrenată de Eddie Howe (46 de ani), pe teren propriu, în fața lui Manchester United, scor 1-0. 

Internaționalul englez și-a disclocat umărul stâng, va fi operat și ar putea lipsi până la 4 luni de pe gazon. 

Iar „coțofenele” i-ar fi găsit deja înlocuitor. Newcastle ar vrea să-l aducă pe David de Gea, portarul spaniol plecat în vară de la Manchester United, după 12 sezoane petrecute pe Old Trafford, scrie cotidianul britanic Daily Mail. De Gea s-ar bate chiar cu fosta echipă pentru un loc în grupele Ligii Campionilor.

Newcastle vrea să-l transfere pe David de Gea

Chiar dacă este patronată de Fondul de Investiții din Arabia Saudită. Newcastle nu este dispusă să-i ofere lui David de Gea același salariu pe care-l avea la Manchester United. 

Ibericul câștiga 375.000 de lire sterline pe săptămână la Manchester United, mai arată sursa citată anterior, sumă pe care Newcastle nu este dispusă să i-o ofere. 

În cazul în care nu va reuși să ajungă la o înțelegere cu David de Gea, Newcastle se va baza, cel mai probabil, pe ceilalți portari pe care îi are în lot: Loris Karius, fostul goalkeeper de la Liverpool, Martin Dubravka, portar trecut și el pe la Manchester United, și Mark Gillespie, fotbalist care e deseori a patra variantă. 

Citește și: 

Federația engleză l-ar putea suspenda pe Haaland! De la ce a pornit scandalul de la finalul meciului Manchester City - Tottenham

Jurgen Klopp, în extaz după spectaculoasa victorie: „Nu-l vei uita în viața ta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”