CAMPIONATE  ·  ITALIA

DAVIDE ASTORI. Un coleg de la Fiorentina e năucit: "Căpitane, căpitanul meu, ieși din camera aia blestemată! Te aștept mâine la antrenament!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Luni, 05 Martie 2018, 21:29

Riccardo Saponara (26 de ani) a transmis un mesaj sfâșietor după moartea colegului său, Davide Astori.

Davide Astori a fost găsit fără suflare duminică dimineață, înaintea partidei pe care formația sa  Fiorentina urma să o dispute împotriva lui Udinesse.

"Căpitane, căpitanul meu. De ce nu ai mai venit la masă? De ce nu ai mai venit să bem ca de obicei un suc de portocale? Ce aromă are absenţa ta? Cine va mai veni la cantină dimineaţă să încălzească locul cu zâmbetul său?

Cine-i va susține pe tineri? Cine va iniția "măgăruşul" şi cine îl va face pe Marco să participe? Cine va mai paria pe câştigătorul concursului Masterchef? Cine mă va mai încuraja în timpul exercițiilor obositoare?

Întoarce-te, trebuie să terminăm de văzut "LaLa Land"! Întoarce-te în Firenze, te aşteaptăm să-ţi prelungeşti contractul. Ieşi din camera aia blestemată, te aşteptăm mâine la antrenament!"

VEZI ȘI:Mulți s-au întrebat cum de și-au permis Speak și Ștefania să-și cumpere o vilă aproape cât un bloc. Acum s-a aflat adevărul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1