INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

TRAGEDIE LA FIORENTINA. "De obicei, ajungea primul la micul dejun. Ultimul l-a văzut portarul" » Mărturie emoționantă despre moartea lui Davide Astori

foto: Twitter
foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 martie 2018 16:36

Italia e în doliu după tragedia care a zguduit azi fotbalul italian: Davide Astori, căpitanul celor de la Fiorentina, a murit noaptea trecută în camera de hotel unde echipa viola era cazată înaintea meciului cu Udinese.

Arturo Mastronardi, ofițerul de presă al Fiorentinei, a oferit în urmă cu scurt timp detalii suplimentare despre circumstanțele morții lui Astori.

"Trebuia să fim prezenți la micul dejun, 09:30 era ora limită. De obicei, el ajungea primul. Când am văzut că nu a venit acolo la ora stabilită, am mers să verificăm ce e cu el și, din păcate, l-am găsit mort în camera lui.

Cauza decesului nu e încă stabilită. Un magistrat a venit aici, iar trupul lui a fost transportat la spital pentru autopsie. Cred că se va stabili până la finalul zilei, dar nu știu alte detalii.

Ultimul care l-a văzut pe Davide a fos Marco Sportiello (n.r. - goalkeeper-ul echipei). Se va vorbi cu staff-ul medical și cu Sportiello.

Echipa se va întoarce la Florența cu un avion privat. Familia a fost informată de directorii echipei: părinții lui au fost sunați, în timp ce prietena lui, care era la Florența, a fost vizitată de oficialii echipei care se aflau în oras", a declarat Mastronardi, potrivit goal.com.

Vezi și:  Mesajul emoționant al lui Buffon după decesul lui Davide Astori: "Ai fost cel mai bun exemplu al unei lumi în care contau altruismul și eleganța" + Alte reacții impresionante din fotbal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  04 Martie 2018, 20:52

Pacat de el ca era tanar. Dumnezeu sa-l ierte. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează