INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Starul lui Bayern îl face praf pe Maguire: „Ronaldo trebuie să îl strige «Căpitane!». Vă puteți imagina?”

Alphonso Davies (21 de ani), fundașul lateral al lui Bayern Munchen, crede că Harry Maguire (29 de ani) ar trebui să îi cedeze banderola de căpitan lui Cristiano Ronaldo (36 de ani).
Alphonso Davies (21 de ani), fundașul lateral al lui Bayern Munchen, crede că Harry Maguire (29 de ani) ar trebui să îi cedeze banderola de căpitan lui Cristiano Ronaldo (36 de ani).

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 21:10 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 21:38

Alphonso Davies (21 de ani), fundașul lateral al lui Bayern Munchen, crede că Harry Maguire (29 de ani), căpitanul lui Manchester United, ar trebui să îi cedeze banderola lui Cristiano Ronaldo (36 de ani). 

Harry Maguire, fundașul central adus de Manchester United de la Leicester în schimbul sumei de 87 de milioane de euro, este căpitanul „diavolilor roșii” în acest sezon. A păstrat banderola în ciuda evoluțiilor modeste și a atras o mulțime de critici.

Cristiano Ronaldo, rănit și plin de nervi după 0-1 cu Everton: i-a spart telefonul unui suporter » De Gea: „O rușine, inacceptabil!”
Premier League
Cristiano Ronaldo, rănit și plin de nervi după 0-1 cu Everton: i-a spart telefonul unui suporter » De Gea: „O rușine, inacceptabil!”

Davies: „Maguire, dă-i banderola lui Ronaldo!”

Un contestatar neașteptat este Alphonso Davies. Într-un video postat pe contul de Twitch, în timp ce deschidea un pachet de jucători din FIFA Ultimate Team, fundașul lui Bayern a dat peste cardul lui Maguire.

„Prieteni, vă puteți imagina? Vă puteți imagina așa ceva... Tu ești Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, ai secolului 21. Iar căpitanul tău este Harry Maguire. 

E nevoit să îl strige «căpitane». Dă-i banderola lui Ronaldo! Nu glumesc, Maguire. Ronaldo ar trebui să o poarte”, a spus Davies.

Harry Maguire a avut și astăzi un meci de coșmar, în eșecul suferit de Manchester United contra lui Everton, scor 0-1. Fundașul central a deviat în propria poartă șutul lui Gordon, din minutul 27.

70.000.000 de euroeste cota lui Alphonso Davies, potrivit transfermarkt.de

VIDEO Cristiano Ronaldo, legendă a lui Manchester United

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Bătut din nou de Bodo/Glimt, Mourinho a dat vina pe toată lumea: „Vrem arbitri competenți la retur. Am luat goluri ridicole, iar gazonul...”

Barcelona acuză condițiile din Germania, după remiza cu Eintracht: „Din cauza asta n-am putut juca”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
markksson
markksson  •  10 Aprilie 2022, 00:34

Maguire nu merita banderola, de acord cu @luker. Dar Ronaldo nici atat - nu are comportament de capitan de echipa!

luker
luker  •  10 Aprilie 2022, 00:29

Are dreptate. Maguire s-a ratacit prin Manchester. A luat din greseala un bilet de tren aiurea. Nu are ce sa caute acolo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează