INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Sezon ANULAT în Olanda! Răzvan Marin și Ajax pot deveni campioni » Decizia anunțată azi de premier

Mark Rutte, premierul Olandei, a susținut astăzi o conferință de presă în care a anunțat că niciun eveniment sportiv nu va avea loc în țară până pe 1 septembrie.
Mark Rutte, premierul Olandei, a susținut astăzi o conferință de presă în care a anunțat că niciun eveniment sportiv nu va avea loc în țară până pe 1 septembrie.

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 21:45

Mark Rutte, premierul Olandei, a susținut astăzi o conferință de presă în care a anunțat că niciun eveniment sportiv nu va avea loc în țară până pe 1 septembrie. 

Olanda nu ia în calcul reducerea restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus. Premierul a anunțat o serie de măsuri care a înfuriat cluburile de fotbal. O ședință de urgență a Ligii a fost convocată pentru vineri. 

„Fotbalul profesionist nu poate fi reluat până pe 1 septembrie. Da, știu, e o măsură dură, dar trebuie să facem sacrificii pentru a depăși această situație. Mă aștept ca toată lumea să înțeleagă” 
- Mark Rutte, premierul Olandei

Măsurile anunțate în Olanda

  • Niciun eveniment sportiv nu poate avea loc până pe 1 septembrie;
  • Evenimentele fără spectatori nu fac excepție;
  • Copiii până la vârsta de 12 ani se pot antrena din nou organizat începând cu data de 28 aprilie, dar competițiile oficiale nu vor fi reluate;
  •  Tinerii sub 18 ani vor primi mai mult spațiu pentru pregătire, cu respectarea distanței sociale.

Răzvan Marin, aproape de titlu 

Ajax Amsterdam, formația lui Răzvan Marin, ar deveni campioană în cazul înghețării actualului clasament. „Lăncierii” au 56 de puncte, sunt la egalitate cu Alkmaar, dar au un golaveraj mai bun.

Interzicerea evenimentelor publice până la 1 septembrie clarifică situația. În consecință, Consiliul Federal intenționează să nu mai continue acest sezon. Pe baza deciziei Guvernului, KNVB se va consulta cu UEFA și va lua o horărâre vineri, împreună cu cluburile și toate părțile implicate”                                                    Comunicatul Federației Olandeze

34.134de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate până astăzi în Olanda. 3.916 și-au pierdut viața

VIDEO /  Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

UEFA a stabilit data limită pentru finalizarea campionatelor! LPF trebuie să modifice planul

Camp Nou contra COVID-19 » Barcelona cedează drepturile numelui stadionului fundației clubului, pentru 2020-2021

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
2995220057208813
Suarasan Radu  •  22 Aprilie 2020, 17:34

Tarile de jos, asa se numeste fosta olanda domnule jurnalist. Imi place ca in continuare continuati sa scrieti de-a tranta. Bafta la stiri false in continuare. Daca pe dv-stra va cheama X si eu va zic Y ma da-ti in judecata hai sa trimit si eu la Olanda cum ii ziceti acuma sa vedem va inchidem siteu`l provocator de miniciuni si ***. P.S din regulamentu vostru Conținut Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Dacă un mesaj conține lucruri pe care nu le-ați spune cuiva în față sau pe care nu ați vrea să le auziți de la altcineva, e un semn că probabil nu ar trebui să îl postați. Deci implicit Tarile de jos nu sunt ok cu numele de olanda! Din moment ce si l-au schimbat. Jurnalisti de duzina.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alenb
alenb  •  22 Aprilie 2020, 10:29
Postat de manutd.steaua pe 22 Aprilie 2020, 01:15

Si ce?

Si ce? A fost mai buna!

martipan1
martipan1  •  22 Aprilie 2020, 09:18
Postat de alexbibirica1 pe 22 Aprilie 2020, 03:48

uefa a exclus deja toate participantele din belgia pentru urmatorul sezon de cupe europene si nu cred ca va proceda altfel nici in cazul olandei

dupa cate stiu si Ungaria a inchis sezonul competitional in urma cu vreo 3 saptamani ,cred ca uefa va reveni la hotararea luata si pana la urma va accepta situatia tarilor care nu mai pot relua campionatul,putin probabil ca in Italia sau Spania sa se mai joace fotbal pana la toamna ,uefa nu isi va permite sa joace numai cu echipe de mana doua sau treia competitia ,pana la urma banii vor conta si pentru ei

Vezi toate comentariile (13)
Comentează