INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UEFA

UEFA a stabilit data limită pentru finalizarea campionatelor! LPF trebuie să modifice planul

Articol de - Publicat marti, 21 aprilie 2020 18:30

UEFA a decis astăzi ca data limită pentru desemnare echipelor participante în ediția următoare a cupelor europene să fie 20 iulie 2020.

Astăzi a avut loc o videoconferință cu președinții tuturor Federațiilor europene de fotbal. La finalul discuțiilor s-a stabilit ca data pentru anunțarea echipelor participante în ediția următoare a cupelor europene să fie 20 iulie, nu 30 iunie. Preliminariile ediției următoare de Liga Campionilor ar urma să debuteze pe 28 iulie. Toate calculele pot fi însă modificate în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus.

UEFA a transmis și o recomandare către forurile naționale, ca toate competițiile să se încheie pe teren. 

Când își desemnează România reprezentantele?

Play-off-ul Ligii 1 ar urma să debuteze pe data de 6 iunie și s-ar termina la timp pentru a trimite lista echipelor calificate în cupele europene către UEFA. Problema este însă în cazul Cupei României. Conform scenariului lansat, finala competiției ar urma să se joace pe 29 iulie. 

VIDEO / Cum se desfășoară antrenamentele la FCSB pe timp de coronavirus

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Fotbaliștii lui Inter, infectați cu coronavirus din ianuarie?! „Toți tușeam și aveam febră! Un coleg era să leșine pe teren”

ISTORIC: Camp Nou contra COVID-19 » Barcelona cedează drepturile numelui stadionului fundației clubului, pentru 2020-2021

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
189254898748309
Claude SH  •  22 Aprilie 2020, 07:12

Din păcate în lunile mai si iunie nu vom avea fotbal. Au spus-o chiar guvernanții, care au mai spus ca degeaba fac presiuni unele cluburi da se înceapă competițiile. Iar dacă se va începe în iulie va fi doar fără spectatori.

dora
dora  •  21 Aprilie 2020, 20:15

Pai sa inceapă Cupa in ultima duminica din mai ! Iar echipele care vor juca in Cupa sa iasa de la izolare la inceputul lunii mai !

martipan1
martipan1  •  21 Aprilie 2020, 19:59

mai ziaristu lui jumatate ,play-offul ligii va continua nu va debuta ,deja s-au jucat 2 etape !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close