INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COVID-19

Fotbaliștii lui Inter, infectați cu coronavirus din ianuarie?! „Toți tușeam și aveam febră! Un coleg era să leșine pe teren”

Romelu Lukaku (dreapta) a donat 100.000 de euro pentru un spital din Milano
Romelu Lukaku (dreapta) a donat 100.000 de euro pentru un spital din Milano

Articol de - Publicat marti, 21 aprilie 2020 17:50

Romelu Lukaku (26 de ani), atacantul lui Inter, a mărturisit că Milan Skriniar a leșinat la meciul cu Cagliari (1-1): „Jur că după ce am revenit din vacanță tușeam toți și aveam febră”.

Ultima oră » Bilanț în România: 9.242 de cazuri de coronavirus » 306 noi cazuri de îmbolnăvire în ultima zi

Atacantul belgian a făcut o dezvăluire șocantă, confirmând că noul coronavirus circula încă de la finalul anului trecut prin Lombardia. 

Într-o discuție pe chatul Instagramului cu Kat Kerkhofs, soția conaționalului lui de la Napoli, Dries Mertens, Romelu Lukaku a povestit: „Am avut o săptămână liberă în decembrie, iar când ne-am întors, 23 dintre cei 25 de jucători lui Inter erau bolnavi. Jur și nu glumesc!". Atunci, pe 26 ianuarie, niciunul nu s-a gândit ce-avea să se întâmple în Lombardia.

31 ianuariee data la care au fost confirmate primele două cazuri de coronavirus în Italia, la Roma, unde doi turiști din Wuhan au fost depistați pozitiv

Romelu Lukaku, Inter: „Toți tușeam și aveam febră”

Golgeterul nerazzurrilor își amintește că „după 25 de minute, în meciul cu Cagliari de pe Meazza, un fundaș al nostru a trebuit să ceară schimbare. Nu a mai putut contnua, aproape că a leșinat. Toți tușeam și aveam febră. Și eu m-am simțit rău încă de la încălzire. M-am aprins subit, iar eu nu mai făcusem febră de ani de zile. Nici n-am mai rămas la cina după partidă cu niște sponsori, am fugit direct în pat. Atunci nu știa nimeni de existența coronavirusului și nu ne-au testat deloc". 

Slovacul Milan Skriniar e cel de care pomenea Romelu, fiind înlocuit cu Godin în startul jocului.

181.228 de cazuride coronavirus au fost confirmate în Italia, unde peste 24.000 de persoane au decedat

VIDEO Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Camp Nou contra COVID-19 » Barcelona cedează drepturile numelui stadionului fundației clubului, pentru 2020-2021

Mărturii cutremurătoare ale fostului președinte al Barcelonei: „În prima zi la pușcărie, mi-au dat 4 prezervative și 4 pungi cu vaselină”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează