CAMPIONATE  ·  DECLARAȚII

Declarații in premieră făcute de o legendă a Barcelonei: "Ajungeam fotbalist sau mă făceam bandit și furam"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 mai 2018 13:33

Bulgarul Hristo Stoichkov, 52 de ani, a acordat un interviu în care a vorbit despre cariera sa și despre ce ar fi făcut dăcă nu devea fotbalist.

Interviul cu Hristo  Stoichkov va fi difuzat marți seară, dar presa din Spania a obținut o bucată din declarațiile fostului Balonului de Aur, în care face dezvăluiri despre cariera sa.

"Când eram tânăr aveam două opțiuni. Ajungeam fotbalist sau deveneam un bandit, care fura și facea barbarități. La un moment dat m-am gândit să fug din țară fără să primesc voie. M-am gândit că mă duc în altă țară, cer pașaport și joc aici", a declarat Hristo Stoichkov potrivit Mundo Deportivo.

Hristo Stoichkov a jucat la ȚSKA Sofia, Barcelona, Parma, Al Nasr, Kashiwa Reysol, Chicago Fire și DC United. A câștigat Balonul de Aur în 1994 și Cupa Campionilor în 1992. La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1