INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZE

Declarații șocante ale lui Blatter » Acuze dure la adresa lui Platini + Cum a ajuns Mondialul în Qatar cu ajutorul lui Sarkozy

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2015 19:28

Președintele suspendat al FIFA, Sepp Blatter, a anunțat că Rusia a fost aleasă ca țară gazdă a Cupei Mondiale din 2018 înainte ca procesul de votare să aibă loc. Totodată, acesta l-a acuzat pe Michel Platini de un complot împotriva sa.

Blatter e convins că Platini a făcut totul ca el să fie tîrît în acest scandal: "El a început, dar apoi totul a devenit o chestie politică. Anglia a pierdut într-adevăr în fața Rusiei Cupa Mondială. Și SUA a pierdut împotriva Qatarului.

Dar nu poți distruge FIFA. FIFA nu e o bancă din Elveția, nu e o societate comercială. Totul a început cînd cei de a UEFA au spus că nu mă mai vor, iar totul s-a încheiat cu implicarea politicului.

Blatter a continuat acuzele la adresa lui Platini și spune motivul pentru care francezul îl urăște. Disputa dintre cei doi a pornit de la dorința lui Platini de a fi președinte FIFA. Relația dintre cei doi s-a răcit și mai mult cînd Platini a devenit președinte la UEFA. Blatter spune că această structură este construită total anti-FIFA și a explicat modul în care Cupa Mondială a ajuns în Rusia.

"În 2010 am avut o discuție despre viitoarele campionate mondiale. Am convenit ca turneul final din 2018 să meargă în Rusia pentru că n-a fost niciodată acolo și nici în Europa de Est, însă în 2022 voiam să revenim în SUA. Iar așa vom avea Cupa Mondială la două dintre marile forțe politice ale lumii.

Totul a fost bine pînă cînd Sarkozy (n.r. fostul președinte al Franței) a mers la o întîlnire cu prințul din Qatar, care este acum conducătorul Federației, și ulterior, la un prînz cu domnul Platini, i-a zis acestuia că ar trebui ca Mondialul să meargă în Qatar.

Imediat totul s-a schimbat. Nu a fost o alegere prin vot secret. Patru voturi din Europa nu s-au dus în SUA, iar rezultatul a fost 14-8. Dacă nu s-ar fi întîmplat asta, SUA ar fi cîștigat cu 12-10. Dacă nu s-ar fi întîmplat asta, acum nu am mai fi discutat despre problemele de la FIFA", a zis Blatter pentru Tass.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ottonelu
ottonelu  •  28 Octombrie 2015, 23:19

Băi ziaristule, eu te *********, iar dupa aia te ******, iar la final te ******! Nu mai e nevoie sa mă mai "moderezi"! Te-am scutit de o corvoadă. LOL

ottonelu
ottonelu  •  28 Octombrie 2015, 22:57

DAAA, sepp blatter e un ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ottonelu
ottonelu  •  28 Octombrie 2015, 22:54

Cuvântul "m a s on " e interzis??? M A S O N ... de ce "moderați" acest cuvânt? De ce și pentru cine cenzurați? DE CE CENZURAȚI cuvântul MASON????

Vezi toate comentariile (5)
Comentează