INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Degringoladă la Bayern, chiar dacă a venit Tuchel! Antrenorul și-a desființat jucătorii, Bild, necruțătoare: „Au dat cu acest sezon de perete”

Mathys Tel la  Bayern Munich, foto: Guliver/gettyimages
Mathys Tel la Bayern Munich, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 16 aprilie 2023 12:05 / Actualizat duminica, 16 aprilie 2023 12:05

Antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, și-a desființat jucătorii după 1-1 cu Hoffenheim. El n-a reușit să câștige decât o partidă din 4 disputate de la numirea sa, însă presa îi face responsabili pe directorul executiv Oliver Kahn și pe managerul Hasan Salihamidzici.

Remiza cu Hoffenheim (1-1), din Bundesliga, a generat un val de critici la adresa lui Bayern. Inclusiv din interior!

Încă se văd urmele! Cum a apărut Sane, la 4 zile după pumnul primit de la Mane
BAYERN
Încă se văd urmele! Cum a apărut Sane, la 4 zile după pumnul primit de la Mane

Tuchel i-a desființat pe jucătorii lui Bayern: „Modești, lenți, fără tragere de inimă”

După al treilea meci fără victorie din ultimele patru susținute, nici noul antrenor, Thomas Tuchel, nu și-a mai putut masca frustrarea și și-a desființat jucătorii: „Am fost modești, lenți, fără tragere de inimă. Nu am avut suficientă viteză, prea puține schimbări de ritm, am făcut greșeli. Am început să ne apărăm nepăsător. Apoi a picat acea lovitura liberă din care am fost egalați. O dezamăgire pentru mine".

Numit în locul lui Julian Nagelmann, Tuchel a câștigat doar derby-ul cu Borussia Dortmund (4-2), fiind eliminat din Cupă, de Freiburg (1-2), și aproape eliminat și din Liga Campionilor, după 0-3 cu Man. City în prima manșă a "sferturilor".

Bild a găsit un vinovat surpriză pentru criza profundă a lui Bayern

Însă presa nu-l consideră vinovat pentru un sezon ce amenință să se transforme într-un adevărat dezastru. Tabloidul Bild îi arată cu degetul pe șefii clubului, directorul executiv Oliver Kahn și managerul Hasan Salihamidzici: 

Această criză este clar făcută în casă de Bayern. Schimbarea de antrenor a fost o greșeală. Oliver Kahn și Hasan Salihamidzic au dat cu acest sezon de perete! Când l-au concediat pe Nagelsmann, campioana era la doar un punct în spatele Borussiei Dortmund, pe locul doi în Bundesliga, dar era încă în Cupă și în Liga Campionilor, cu opt victorii din opt meciuri. Înlocuirea lui, momentul ales, în plin sezon, a adus neliniște în club și în echipă".

Dacă Bayern este lider în Bundesliga și are 2 puncte avans se datorează și urmăritoarei Borussia Dortmund, care n-a reușit mai mult de-o remiză, 3-3, la Stuttgart, în fața unei echipe rămase și în inferioritate încă din prima repriză.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Clipe de furie » Patronul lui Chelsea, insultat de fanii albaștri furioși după încă o înfrângere: s-a certat cu ei în tribună!

Loți Boloni, irezistibil cu Metz în liga secundă franceză » Se bate pentru promovare! + Momentul care a schimbat totul la 3-0 cu Bordeaux

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
armand
armand  •  16 Aprilie 2023, 15:40

In sfarsit cineva care are curajul sa arate cu degetul catre adevarata problema de la Bayern : Oliver Kahn și Hasan Salihamidzic! Dupa plecarea neasteptata a lui K.H. Rummenigge si inscaunarea lui Olie in tandem cu directorul sportiv au inceput adevaratele probleme la bavarezi. Si Tuchel va pleca in curand, sa vedem pana unde se va intinde criza. Uli Hoeness inca le da credit celor doi.

username_2
username_2  •  16 Aprilie 2023, 14:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

enigmaticul
enigmaticul  •  16 Aprilie 2023, 14:02

Mare greseală a făcut Bayern, aducând acest struț să antreneze echipa!! Cred că Nagelsmann era mult mai potrivit, și echipa mergea mai bine. Ăsta de când a venit are deja trei înfrângeri din patru meciuri jucate.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează