INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Del Piero nu se lasă: "Vreau să joc pînă la 40 de ani"

Alessandro Del Piero nu se gîndeşte încă să îşi pună ghetele în cui
Alessandro Del Piero nu se gîndeşte încă să îşi pună ghetele în cui

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 15 noiembrie 2011 17:36

Alessandro Del Piero e în ultimul an de contract cu Juventus, iar oficialii clubului torinez au anunţat în urmă cu aproape o lună că înţelegerea nu îi va mai fi prelungită.

Chiar dacă din vara viitoare se va separa de echipa pentru care a devenit un simbol, Del Piero nu e tentat să îşi pună ghetele în cui. Din contra a afirmat că şi-ar dori să joace pînă la 40 de ani, adică încă trei sezoane.

"Vreau să mai joc încă trei ani şi să îmi închei cu bine contractul cu Juventus. Nu ştiu unde aş putea evolua în sezonul următor. Nu îmi place să mă gîndesc la acest aspect", a declarat Del Piero pentru publicaţia franceză El Pais.

" Roberto Baggio şi Zidane au fost cei mai buni jucători cu care am colaborat. Din punct de vedere tactic era o plăcere să joci alături de ei" (Del Piero, atacant Juventus)

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (3)
mdionis
mdionis  •  16 Noiembrie 2011, 13:05

"publicatia franceza El Pais" Chiar asa, publicatia *franceza* El Pais?!?!

airj0rdan2011
airj0rdan2011  •  15 Noiembrie 2011, 22:30

DEL PIERO E UN JUCATOR IMENS, alaturi de altii ca Van Basten, Zidane, Baggio, etc. Eu cred ca s-ar descurca si la varsta de 40 de ani. Asta cu varsta e si o chestie psihologico-sociala de punere a unor limite oamenilor !!

dejoc
dejoc  •  15 Noiembrie 2011, 19:19

El va juca si peste varsta de 40 de ani, acasa sau cu prietenii, gspistilor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează