INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARBITRI

Delegări de top pentru Istvan Kovacs și Radu Petrescu! Ce meciuri din cupele europene vor arbitra românii

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2024 12:12 / Actualizat marti, 12 martie 2024 12:36

„Centralii” Istvan Kovacs (39 de ani) și Radu Petrescu (41 de ani) vor arbitra meciuri din Europa League și Conference League pe 14 martie.

Istvan Kovacs va arbitra duelul dintre Villarreal (Spania) și Marseille (Franța), returul „optimilor de finală” din Europa League, iar Radu Petrescu va conduce jocul dintre Club Brugge (Belgia) și Molde (Norvegia), returul „optimilor de finală” din Conference League.

Să vezi și să nu crezi! Cea mai mare ratare din cariera lui Cristiano Ronaldo
RATARE
Să vezi și să nu crezi! Cea mai mare ratare din cariera lui Cristiano Ronaldo

Brigăzi românești de arbitri la Villarreal - Marseille și Brugge - Molde

Istvan Kovacs va conduce delegația din care mai fac parte asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene și de al patrulea oficial Andrei Chivulete, informează FRF.ro. În camera VAR se vor afla arbitrii români Cătălin Popa și Horațiu Feșnic. Partida dintre Villarreal și Marseille se joacă joi, 14 martie, de la 19:45, în Spania. În tur, Marseille a învins cu 4-0.

De cealaltă parte, Radu Petrescu va fi asistat de Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu și al patrulea oficial Marcel Bîrsan. În camera VAR se vor afla Ovidiu Hațegan și Sebastian Colțescu. Meciul dintre Brugge și Molde este programat joi, 14 martie, de la 22:00, în Belgia. În tur, norvegienii de la Molde au câștigat cu 2-1 pe teren propriu.

Istvan Kovacs este în scădere de formă în campionat

Kovacs a comis mai multe greșeli în ultimele meciuri din campionat și a fost contestat de mai mulți conducători de cluburi. Recent, Kovacs a răspuns contestatarilor: „Trebuie să înțeleagă că greșeli au fost, sunt și vor fi în continuare în fotbal”. A fost o intervenție rară din partea arbitrului covăsnean.

Cu toate acestea, prestațiile sale în cupele europene au fost constante și echilibrate. El a arbitrat 7 partide în acest sezon din Liga Campionilor, dintre care cinci în grupe. Pentru Radu Petrescu va fi a 5-a partidă arbitrată în cupele europene în acest sezon. El a arbitrat doar o singură partidă în Liga Campionilor, meciul din grupe disputat între Lens și PSV Eindhoven.

  • Articol scris de Mihai Popa

Citește mai mult:

O legendă a lui Tottenham, impresionată de Drăgușin: „Ținând cont de presiune, a fost fabulos
STRANIERI
O legendă a lui Tottenham, impresionată de Drăgușin: „Ținând cont de presiune, a fost fabulos"
Denis Drăguș, dorit de două echipe cu pretenții din Bundesliga
Gaziantep
Denis Drăguș, dorit de două echipe cu pretenții din Bundesliga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Balaan
Balaan  •  12 Martie 2024, 17:18

"A fost o intervenție rară din partea arbitrului covăsnean." Orasul CAREI in judetul COVASNA? Le-ai tu cu harta Romaniei? :-)

dinamo100
dinamo100  •  12 Martie 2024, 13:37

In campionatul nostru e mai greu de arbitrat decat in cupele europene. La noi nu se joaca fotbal, toti sunt mai preocupati sa "scoata" lovituri. In plus VAR-ul nostru e de calitate proasta.

fibra
fibra  •  12 Martie 2024, 12:47

Da chiar ca meci de top al lui Kovacs 0-4 in tur.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează