INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NORVEGIA

VIDEO Impresionant! Demn de premiul Fair-Play » Ce a făcut atacantul când a scăpat singur spre poartă!

Bard Finne, în centru // Foto: Imago
Bard Finne, în centru // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 19:53 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 20:18

Bard Finne, vârful lui Brann Bergen, în prima ligă norvegiană, s-a oprit când a văzut că ultimul fundaș care îl mai putea opri în cursa spre poartă s-a accidentat. Finne a dat mingea afară! Era 0-0 și echipa lui a pierdut meciul cu Odd, 0-2.

FIFA ar trebui să considere acest gest pentru premiul Fair-Play la viitoarea gală, la sfârșitul acestui an.

Real Madrid, gest de fair-play la finalul meciului cu Liverpool » Ce au făcut spaniolii
REAL MADRID - LIVERPOOL 1-0 (6-2 LA GENERAL)
Real Madrid, gest de fair-play la finalul meciului cu Liverpool » Ce au făcut spaniolii

În plin sprint, adversarul lui Bard Finne a suferit o leziune musculară

S-a întâmplat duminică, în etapa secundă a ligii 1 norvegiene. La Skien, pe Skagerak Arena, era 0-0 în meciul dintre Odd, echipa gazdă, și Brann Bergen.

La un moment dat, după doar 20 de minute din prima repriză, Bard Finne, atacantul oaspeților, ar fi putut scăpa singur cu portarul la un contraatac. Numai stoperul Sondre Solholm Johansen (Odd) îl mai putea opri. Dar, în plin sprint, Johansen s-a oprit brusc și s-a prăbușit pe gazon. Suferise o leziune musculară, nu mai putea alerga.

Bard Finne a făcut acest gest chiar cu riscul de a pierde meciul. Și a pierdut!

Finne avea ocazia de a deschide scorul, însă jucătorul nordic în vârstă de 28 de ani s-a oprit și el văzându-și adversarul întins pe jos. S-a uitat la Johansen, a privit spre coechipieri și a trimis mingea în afara terenului. Foarte frumos.

Scandinavul a făcut acest gest chiar și cu riscul de a pierde jocul. Și Brann chiar a fost învinsă duminică.

Gazdele de la Odd au deschis scorul înaintea pauzei, în minutul 45 (Jorgensen), și s-au desprins definitiv la jumătatea reprizei secunde (Ingebrigtsen 70). Brann a pierdut la Skien, 0-2.

Actualul coleg al lui Vlad Chiricheș a primit ultimul premiu Fair-Play

Ultimul premiu FIFA Fair-Play a fost câștigat de georgianul Luka Lochoshvili. Sezonul trecut, când juca la echipa austriacă Wolfsberger, actualul coleg al lui Vlad Chiricheș la Cremonese i-a salvat viața unui adversar.

Într-un meci cu Austria Viena, Lochoshvili a văzut că Georg Teigl s-a prăbușit pe teren, inconștient. Risca să-și înghită limba. Georgianul i-a dat primul ajutor înainte să intre medicii pe teren. Teigl și-a revenit și a fost tratat la spital. Datorită lui Lochoshvili, austriacul trăiește.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Performanța lui Arjen Robben » A alergat maratonul în mai puțin de trei ore!

„Stamford Bridge alege campioana Europei” » Cine a obținut calificarea în ultimele două dueluri directe cu Chelsea a luat și Liga Campionilor

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
iri_
iri_  •  17 Aprilie 2023, 21:25

Foarte frumos, era clar ca daca nu avea problemele respective, fundasul ajungea primul la minge. A gandit repede atacantul. Ma gandesc daca dalde florinel sau tavi ai nostri la fel procedau...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează