INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Denis Drăguș este optimist înaintea meciului de luni cu Beșiktaș: „Mergem să luăm puncte”

Denis Drăguș este optimist înaintea meciului de luni cu Beșiktaș. Foto: Instagram
Denis Drăguș este optimist înaintea meciului de luni cu Beșiktaș. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 18:40 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 18:47

Denis Drăguș (24 de ani), titular de drept la Gaziantepspor, are numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului Marius Șumudică: „A scos în evidență spiritul de echipă și a devenit o forță unificatoare”.

Marius Șumudică l-a reîncărcat pe Denis Drăguș, făcându-l să devină un golgheter. Împrumutul de la Standard Liege i-a priit și de la începutul stagiunii în Super Lig a fost o plusvaloare pentru Gaziantepspor și a revenit în circuitul echipei naționale. 

Valeriu Iftime face noi dezvăluiri despre fotbalistul suspectat că a luat intenționat cartonaș: „Băi, ești nebun?! A spus niște prostii... Nu sunt atât de naiv. Pentru mine, e un război atomic!”
SCANDAL
Valeriu Iftime face noi dezvăluiri despre fotbalistul suspectat că a luat intenționat cartonaș: „Băi, ești nebun?! A spus niște prostii... Nu sunt atât de naiv. Pentru mine, e un război atomic!”

„Am fost foarte fericit aici din ziua în care am ajuns. Suporterii, conducerea și angajații, toată lumea m-a făcut să mă simt ca și cum aș fi acasă, m-au primit extraordinar. De aceea sunt aici, mă simt atât de fericit!”, a declarat Drăguș, potrivit publicației locale Gaziantep Time.

Denis Drăguș este optimist înaintea meciului de luni cu Beșiktaș: „Nu vrem să revenim cu mâna goală”

Denis a atins și subiectul legat de următorul meci al „roș-negrilor”, în deplasare cu Beșiktaș, programat luni: 

„După cum ştie toată lumea, va fi un meci dificil. Dar nu vrem să mergem acolo şi să ne întoarcem cu mâna goală, ne dorim neapărat să revenim cu puncte de la Istanbul”.

2 goluria reușit Denis Drăguș în cele 5 partide pe care le-a jucat la Gaziantepspor de la revenirea lui Șumuidcă în Superliga turcă

Denis Drăguș, atacantul lui Gaziantepspor: „Îmi doresc să înscriu cât mai mult”

„Tricolorul” n-a omis să-l laude pe tehnicianul care-i poate relansa cariera: „Șumudică a scos în evidență spiritul de echipă și a devenit o forță unificatoare. Sunt fericit că antrenorul nostru m-a adus aici și am niște datorii de plătit. Aș fi foarte fericit dacă l-aș putea răsplăti pentru încrederea acordată. Deși nu știu ce se va întâmpla la finalul sezonului”

Drăguș a dezvăluit că a venit în Turcia ca să dea goluri: „Vreau să marchez cât pot de mult, să dau pase decisive cât pot de multe și să contribui la reușitele echipei până la finele sezonului”.

Nu mergem la Istanbul în vacanță. Pentru mine, Gaziantep este un oraș mai frumos de vizitat. Aici avem de toate, de la baclavale la fistic. Dacă jucătorii vor să se plimbe, o pot face și aici. 

- Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Citește și:

Anunț-șoc al finanțatorului din Superligă: „Mă aliez cu Pițurcă! Investitor la Steaua? Sună interesant!”

FCSB se răzbună pe Rapid! Ce le-a pregătit fanilor rivali la derby

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează