INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PARMA

Dennis Man, în mare formă! S-a implicat în faza golului al doilea al Parmei și s-a calificat în play-off

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2023 18:58 / Actualizat duminica, 07 mai 2023 19:40

Dennis Man (24 de ani), atacantul Parmei, s-a remarcat din nou în tricoul „cruciaților”, care s-au impus cu 2-0 în duelul cu Brescia și s-au calificat în play-off-ul de promovare în Serie A.

După două meciuri la rând în care și-a trecut numele pe lista marcatorilor pentru Parma, Dennis Man și-a păstrat postul de titular și i-a răsplătit încrederea antrenorului Pecchia cu o nouă prestație apreciată. Extrema română, folosită tot pe partea dreaptă în meciul de azi cu Brescia, a fost activă și s-a implicat de la început în acțiunile gazdelor. Celălalt român, Valentin Mihăilă, a fost din nou rezervă la Parma.

Dan Șucu, mesaj public după umilința trăită de Rapid cu Farul: „Nu avem nevoie de astfel de jucători!”
FARUL - RAPID 7-2
Dan Șucu, mesaj public după umilința trăită de Rapid cu Farul: „Nu avem nevoie de astfel de jucători!”

Dennis Man a mai avut o situație promițătoare în prima repriză

După 17 minute era deja 2-0 pentru formația gialloblu, ambele reușite aparținându-i polonezului Benedyczak, ce l-a egalat în topul marcatorilor. La al doilea gol, a participat decisiv și fostul FCSB-ist. 

Centrarea lui Delprato i-a venit aproape perfect lui Dennis Man, care a reluat cu capul, dar mingea a lovit bara transversală și a ajuns la Benedyczak, acesta îndeplinind o simplă formalitate. Fază verificată cu VAR, pentru un posibil ofsaid al polonezului. Man a mai avut o situație promițătoare în prima repriză, însă și-a permis un dribling în plus și a pierdut momentul prielnic al finalizării.

Valentin Mihăilă, rezervă nefolosită

Dennis a fost înlocuit în minutul 63 cu Zanimacchia, nemaiavând acțiuni periculoase în repriza secundă, în timp ce Mihăilă nu a mai apărut deloc pe teren. Cu această victorie, echipa lui Pecchia și-a asigurat matematic calificarea în play-off, cu două etape înaintea finalului sezonul regulat. Parma este pe locul 6, cu 54 de puncte, cu opt mai multe decât are Venezia (locul 9) și la egalitate cu Cagliari, echipa de pe locul 5.

6goluri și 2 pase decisive are Dennis Man în 26 de meciuri din actualul sezon în Serie B la Parma

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Atac rasist la Vlahovic! Atacantul sârb le-a răspuns fanilor Atalantei, iar acum e suspendat

Ianis Hagi, titular după aproape 3 luni în tricoul lui Rangers » Vicecampioana Scoției joacă ACUM în prima etapă din play-off

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
1945sv0509
1945sv0509  •  07 Mai 2023, 21:51

S-a implicat alergand aiurea pe teren.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează