INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PARMA

A jucat la Parma și consideră că Dennis Man este cel mai important jucător al „cruciaților”: „Poate rezolva meciul în orice moment”

Dennis Man / foto: Imago Images
Dennis Man / foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 17:40 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 18:31

Dennis Man (25 de ani), extremă dreaptă la Parma, are evoluții apreciate în Italia.

Fotbalistul român a adunat 8 goluri în acest sezon de Serie B, fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei antrenate de Fabio Pecchia.

A semnat! Revine în Superligă la un an după ce a plecat de la FCSB
TRANSFER
A semnat! Revine în Superligă la un an după ce a plecat de la FCSB

Dennis Man a fost lăudat de Marco Ballotta, fost portar italian cu 62 de partide în tricoul Parmei. Acesta a fost întrebat ce jucător al „cruciaților” l-a impresionat cel mai mult. 

Ballotta l-a numit pe Dennis Man, despre care a spus că este un jucător exponențial, care face diferența în momentele importante ale jocurilor.

Marco Ballotta: „Dennis Man este un jucător care face diferența”

Cred că Man este un jucător care face diferența. Fotbalistul român are continuitate și poate rezolva un meci în orice moment. El este important, la fel și colegii săi. Cred că întreaga echipă se mișcă foarte bine. 

Când câștigi, ești mai liniștit din punct de vedere mental. O victorie te ajută mereu să-ți găsești liniștea în joc, acest aspect este important pentru o echipă puternică”, a spus Marco Ballotta, pentru Parma Live.

VIDEO. Dennis Man, gol și pasă decisivă în ultima victorie a celor de la Parma în Serie B

Parma Live i-a făcut caracterizarea lui Dennis Man: „Omul care poate face diferența”

„Cel mai mare talent al României din ultima vreme, aceasta era eticheta apăsătoare pe care o purta pe spate Dennis Man. A venit direct să salveze Parma, însă era numai un băiat care jucase recent doar în campionatul țării sale. 

21 de goluriîn 91 de partide are Dennis Man pentru Parma

Impactul său dădea speranțe, dar o accidentare l-a constrâns să închidă mai devreme sezonul. Parma a plecat apoi din Serie B, convinsă că are în Man omul care face diferența pentru a o readuce imediat în Serie A. Dar e el jucătorul decisiv?” sună caracterizarea lui Dennis Man făcută de sursa citată.

VIDEO Anamaria Prodan, detalii despre procesul cu Dennis Man: „Asta se întâmplă când apleci urechea și ești slab”

Citește și alte știri din fotbal:

Mirel Rădoi e liber! Și-a pus planul în aplicare: „El a cerut să plece de la club”
AL BATAEH
Mirel Rădoi e liber! Și-a pus planul în aplicare: „El a cerut să plece de la club”
Ex-dinamovistul care a jucat alături de Velkovski la națională: „Are doar o singură problemă. Dar citește jocul foarte bine” + Mesaj pentru Kopic
DINAMO
Ex-dinamovistul care a jucat alături de Velkovski la națională: „Are doar o singură problemă. Dar citește jocul foarte bine” + Mesaj pentru Kopic

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  04 Ianuarie 2024, 18:48

Man , joaca de aproape trei ani la Parma în liga a II-a și de bun ce este nu-l cauta nicio echipa din liga I. Vorba lui Niță..." Sunt bun dar nu ma vede nimeni!"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează